Ondra Cink dojel druhý v nedělním závodě Světového poháru XCC v rakouském Leogangu

Ondra Cink dojel druhý v nedělním závodě Světového poháru XCC v rakouském Leogangu

Po skvělé a náročné jízdě se na světovém poháru horských kol v Rakousku umístil na druhém místě Ondřej Cink z cyklistického týmu KROSS ORLEN. “Je to historický výsledek, čekal jsem na něj od té doby, co jsem začal pracovat s týmem”, komentoval hned po závodě Kornel Osicki, manažer týmu KOCT.

Trasa v rakouském Leogangu je velmi náročná. Jezdci musí závodit v obtížných podmínkách. Jedná se o dlouhé a strmé úseky do kopce, rychlé sjezdy z kopce se spoustou kořenů a bláta, které se po deštivé noci udělalo. Všichni jezdci cyklistického týmu KROSS ORLEN v Rakousku startovali.

Do cíle na druhém místě dojel Ondra Cink. V závodě žen byla Maja Włoszczowska 17. a Bartłomiej Wawak kvůli defektu skončil na 49. místě. Ondra od začátku do konce silně konkuroval Mathiasovi Fluckingerovi.

“Jsem velmi spokojen s výsledky, kterých tým dosáhl tento víkend. Poprvé v historii týmu je v kategorii mužů na Světovém poháru náš jezdec na stupních vítězů. Je to velmi dobrý výsledek, dodejme, že Ondřej je nyní vicemistrem celkové klasifikace Světového poháru. Maja se zotavuje z dočasných zdravotních problémů a doufám, že se rychle vrátí do plné formy. Bartek měl dnes smůlu, prázdná pneumatika ho vyřadila z možnosti boje o lepší pozici” uvedl Kornel Osicki, týmový manažer cyklistického týmu KROSS ORLEN.

Tým chce na tyto skvělé výsledky navázat. Nyní je čas na přípravy a vyladění formy před dalšími závody. Další se bude konat ve francouzském Les Gets. Jezdci se také stále připravují na olympijské hry plánované v červenci.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena