Ondřej Cink z KROSS ORLEN Cycling Team třetí ve Světovém poháru MTB po závěrečném závodě v Snowshoe, USA

Ondřej Cink z KROSS ORLEN Cycling Team třetí ve Světovém poháru MTB po závěrečném závodě v Snowshoe, USA

Velký úspěch Ondřeje Cinka a historický úspěch cyklistického týmu KROSS ORLEN. Po závěrečném závodě Světového poháru v jízdě na horských kolech končí sezonu na třetím místě v celkové klasifikaci. Své místo na stupních vítězů si zajistil výbornými starty po celou sezónu a třetím místem během posledního závodu. Jeho klubový kolega Bartłomiej Wawak, navzdory dvěma defektům pneumatik, dojel do cíle osmnáctý. Pro jezdce KROSS ORLEN Cycling Team to byla mimořádně úspěšná sezóna.

Závěrečný závod Světového poháru v Snowshoe v USA byl plný neuvěřitelných zvratů a překvapení a přinesl spoustu vzrušení fanouškům i cyklistickým týmům. Ondřej Cink od začátku jel velmi chytře a neustále se probojovával dopředu, stále se snažil uniknout skupině jezdců.

-Nikdy předtím Ondra nestál na stupních vítězů v celkové klasifikaci Světového poháru. ,,Dnešní Ondřejovo třetí místo a zároveň třetí místo v celkové klasifikaci je neuvěřitelným úspěchem našeho jezdce a velkým důvodem k radosti. Ještě nás čekají 2 závody, včetně mistrovství světa MTB maratonů, kterého se zúčastní Maja Włoszczowska, a tím zakončíme sezónu 2021" - řekl hned po závodě Kornel Osicki, vedoucí týmu cyklistického týmu KROSS ORLEN. Osicki dodal, že už plánuje přípravu na příští sezónu a doufá, že to bude pro jeho tým ještě lepší.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena