ORIGINÁLNÍ DÁRKY NA MIKULÁŠE

ORIGINÁLNÍ DÁRKY NA MIKULÁŠE

Vánoční čas se kvapem blíží, na adventním věnci se bude zapalovat druhá svíčka a před námi jsou setkání s přáteli, rodinou, ale i třeba milé rozloučení s uplynulým rokem v pracovním kolektivu.

Takové období je spojováno s nadělením menších dárečků, pozorností a milých překvapení. Chcete být při takových okamžicích originální?

Máme pro Vás tip!

Tento rok své blízké nemusíte odbýt sladkostmi nebo alkoholem. Vyzkoušejte originální dárky, které jsou chutné, estetické a vkusné do posledního detailu.

Tyčinka DELUXE

Jako první Vám nabízíme kompletní sadu proteinových tyčinek s vysokým obsahem bílkoviny, sníženým obsahem jednoduchých cukrů a mimochodem neobsahují lepek. Paleta osmi neobyčejných chutí nadchne každého mlsouna a mile překvapí i člověka, který se rozhodl začít s dietou. Obyčejnou sladkostí byste takového člověka nepotěšili, ale luxusní dárkovou sadou chutných proteinových tyčinek určitě ano.

JUST FRUIT
Největší potěšení z předvánočního období si užívají nejspíš děti. Nezažívají tolik stresu jako my dospělí a vnímají vánoční kouzlo všemi smysly. Pokud uvažujete o zdravějším mlsání pro své nejmenší, tak se zamyslete nad tyčinkou Just Fruit. Tato tyčinka je vyráběna převážně z různých druhů ovoce, a přestože výborně chutná, zachovává si veškeré vitamíny i vlákninu, jako ovoce samotné. Většina tyčinek obsahuje více než 50% ovocných složek, více než 15% vlákniny a některé tyčinky obsahují i mleté oříšky. Všechny tyčinky Just Fruit neobsahují lepek.

DENUTS

Věříte v sílu a zdraví ořechů? Potom je na místě tip na tyčinky, které jsou směsí různých druhů ořechů a medu. Co jiného by mohlo připomenout blížící se Vánoce, než tato kombinace. Oříšky budou navíc balzámem na duši v těchto předvínočních chvílích, kdy se na nás tlačí stres a předvánoční horečka. Tato kolekce obsahuje výběr čtyř chutných oříškových pokušení. Jako dárek ocení i lidé trpící celiakií, protože i tento produkt je bezlepkový!

Tyčinka EXCELENT

Letošní novinka společnosti Nutrend udělá radost všem mlsounům, kteří znají portfolio proteinových tyčinek Excelent a nyní si mohou vychutnat všechny jejich příchutě v jediném dárkovém balení. Tato kolekce potěší opravdové labužníky, kteří vědí, že při dlohých cestách, jednáních nebo náročné práci může pořádně vyhládnout. V takovýchto chvílích je totiž Excelent protein bar jasnou volbou.

Pokud chcete darovat svým nejbližším dárek z lásky, nabízí se Vám dárková kolekce tyčinek Profigur, která je částečným průřezem ze škály příchutí, ve kterých je společností Nutrend tyčinka Profigur vyráběna. Stačí jen ochutnat…

SPOLEČNOST NUTREND PŘEJE HEZKÉHO MIKULÁŠE

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena