Pavel Boudný vyhrál Cyklomaraton

Pavel Boudný vyhrál Cyklomaraton

Jeden z prvních závodů horských kol, který se jel v neděli 13. dubna, prokázal, že naši jezdci jsou znamenitě připraveni. Tradiční "otvírák" cyklistické sezóny na Pálavě letos účastníkům seriálu Cyklomaraton nabídl pozměněné tratě i místo startu a cíle.

To bylo tentokrát v Pavlově, odkud trasa zamířila nejprve mezi vinohrady okolo Děvína, pak podél vodního díla Nové Mlýny do Lednicko-Valtického areálu a po hranici CHPO Pálava zpět do cíle.

Česká spořitelna-Specialized, jejímž partnerem je společnost NUTREND, nasadila do závodu kompletní sestavu kromě Matouše Ulmana, který si doléčuje zranění. Tempo udával Pavel Boudný, který po celou dobu kontroloval čelo padesátikilometrového závodu.„Jelo se sice svižně, ale nic moc se nedělo,“ komentoval jeho začátek Boudný. „Až pak na konci jsme začali závodit, a to hlavně s Honzou Jobánkem.“

Rozhodovat se skutečně začalo až v kopcích v druhé půlce trati, kdy se osamostatnilo duo Boudný-Jobánek. Dvojice nakonec obsadila první a druhé místo. Pavel Boudný zvítězil v čase 1:41:21 a náš junior Jan Kulhavý ve své kategorii vyhrál také! Příští týden se pojede první závod Českého poháru XCO v severočeských Teplicích.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena