Petr Vabroušek uběhne 295,4 km za 168 hodin!

Petr Vabroušek uběhne 295,4 km za 168 hodin!

World Marathon Challenge je další výzva pro českého krále ultramaratonů. Za 7 dní zvládne společně s ostatními závodníky obletět 7 kontinentů a uběhne 7 maratonů.

Podle organizátorů i samotných běžců je to nejextrémnější závod, který kdy zažili. Většinou se spí v letadle a neustále se hlídá čas, aby se stihly starty.

Začíná se na Antarktidě, kde v tomto ročním období bývá i -50°C, po závodě se hned odlétá na druhou stranu světa do Chile. Rozdíl teplot může být i 80°C. Závodníci se sice můžou vyspat, ale většinou je to jenom pár hodin. Musí stihnout třetí závod v Miami a hned po něm je čeká dlouhá cesta do španělského Madridu. Pátým kontinentem je Afrika, kde budou bojovat s prachem a pískem. Při šestém maratonu v Dubaji už většinou nenastoupí stejný počet závodníků, jako v Antarktidě na startu prvního závodu. Ten, kdo vydrží do 7. destinace v Austrálii a doběhne je vítěz bez ohledu na umístění.

NUTREND podporuje Petra ve výživě, která ale není tentokrát speciálně upravena na míru. Využívá všechny produkty, které můžete i vy zakoupit v našich NUTREND stores nebo na e-shopu. Sledujte aktuální výsledky, fotky, videa i online streaming na Facebooku Nutrend Endurance. Držíme Petrovi pěsti a věříme, že i díky nám bude opět na bedně!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena