Předsoutěžní  seminář v Olomouci

Předsoutěžní seminář v Olomouci

Tuto sobotu proběhl ve školicím středisku společnosti Nutrend předsoutěžní seminář Svazu kulturistiky a fitness České republiky. Zúčastnilo se ho 105 sportovců i jejich trenérů!

I tentokrát čekaly na účastníky dvě části. První byla teoretická s celou řadou přednášek. Ve druhé části se sportovcům rozděleným do skupin dle jejich sportovních disciplín věnovali přednášející individuálněji a do větší hloubky.

Samotný seminář začal krátce po poledni, zahájil ho předseda SKFČR Martin Jebas. Po něm převzala slovo Michaela Růžičková, mistryně republiky a reprezentantka ČR v bodyfitness, která probírala témata přípravy na soutěž závodnic kategorií bikiny fitness, bodyfitness a physique žen, a to v období od dvou až tří měsíců před soutěží až po soutěžní den. Na ni navázali Luboš Koumal (reprezentant ČR ve fitness a v klasické kulturistice, rozhodčí SKFČR, mezinárodní rozhodčí IFBB) a také Vjačeslav Vinogradov (předseda Komise vrcholového sportu SKFČR, dlouholetý reprezentant ve fitness a klasické kulturistice, mezinárodní rozhodčí IFBB), kteří mluvili o soutěžní přípravě závodníků kategorií kulturistiky, klasické kulturistiky a physique mužů. Po krátké přestávce následoval blok Martina Jebase o organizaci soutěží a o všem, co musí závodník udělat před samotným startem na soutěži a také v krátkosti o pravidlech. Slávek Vinogradov mluvil o soutěžích z pohledu hlavního rozhodčího a představoval novinky v pravidlech především pro kategorie bikiny fitness a physique mužů. V průběhu všech přednášek se dostalo i na zodpovězení velkého množství dotazů.

Teoretický blok skončil až téměř po třech a půl hodinách od zahájení semináře, poté se přítomní rozdělili do čtyř skupinek podle toho, do jakých soutěžních kategorií se chystají. Skupině se zaměřením na kulturistiku a klasickou kulturistiku se věnovali Luboš Koumal se Slávkem Vinogradovem, skupině bodyfitnessek Míša Růžičková, skupině physique juniorů i mužů Filip Šteflovič (sám v tu chvíli v přípravě na Arnold Classic Amateur) a skupině bikiny fitnessek Marie Mikšová (trenérka a dlouholetá reprezentantka, mimo jiné účastnice mistrovství světa i Arnold Classic).

"Velké poděkování patří společnosti Nutrend, která poskytla pro seminář perfektní zázemí, pro přítomné dárky a také pitný režim. Děkujeme též všem účastníkům, kteří z větší či menší dálky vážili cestu do Olomouce a těšíme se na viděnou. Ať už na dalších seminářích a nebo přímo na soutěžích," vzkazuje Martin Jebas.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena