Příprava na náročný fyzický výkon.

Příprava na náročný fyzický výkon.

Dobrý den, poraďte mi prosím s výběrem produktů. Jsem rekreační sportovec a chystám se na soutěž hasičů, kde se běhá v maskách (obtížné dýchání, horkost, nápor na srdce) a potřebuji podat co největší výkon po dobu 5 minut. Běhám teď každý druhý den a bolí mě z toho dost nohy. Občas mám i křeče. Fyzička je ok, jen svaly nestíhají. Potřebuji něco na zvýšení energie a podporu regenerace po tréninku. A také něco před závodem. Zároveň nechci přibrat na váze. Mám 100 kg a měřím 193 cm. Děkuji za odpověd. Aleš

Vzhledem k vysoké intenzitě vašeho výkonu a jeho relativní krátkodobosti, je jeho kvalita vysoce závislá na naplněnosti svalového glykogenu v co největší míře, protože je prakticky výhradním zdrojem energie.

Prioritou pro vás musí být dostatečný přísun sacharidů po tréninku nebo výkonu. Doporučujeme MASS GAIN, který disponuje nejvyšší koncentrací sacharidů. Dalším významným faktorem, který ovlivní váš výkon, jsou zásoby kreatinfosfátu. Ten je okamžitým zdrojem energie. Jeho obsah zvýšíte použitím kreatin monohydrátu (doporučuji CREAPURE ), jednu dávku před fyzickou aktivitou a jednu dávku po ní. Toto dávkování zvýší jeho obsah na maximum v průběhu 4 týdnů. Pokud je však soutěž dříve, použijte nasycovací fázi (4 až 6krát denně po 5 gramech kreatinu, společně s glukózou a bezprostředně vypijte), kterou musíte dodržet 5 dní a poté už používat pouze udržovací dávku (5 gramů po tréninku). Na regeneraci svalové hmoty použijte větvené aminokyseliny (nejlépe AMINO BCAA MEGA STRONG) - 3 gramy před tréninkem a 3 gramy po něm. BCAA vám také pomohou snížit bolestivost svalů po tréninku. Jestli chcete stimulovat výkon před závodem, tak můžete vyzkoušet SHLEHU, ale doporučuji vyzkoušet v přípravě na závody, abyste se přesvědčil, jak na vás přípravek účinkuje.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena