První BCAA v anabolickém poměru 4:1:1

První BCAA v anabolickém poměru 4:1:1

Přináší zcela nový přístup k suplementaci BCAA u hardcore silového tréninku. Revoluční anabolický poměr esenciálních aminokyselin BCAA 4:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin) je speciálně navržen pro maximální a dlouhodobý svalový růst.

Konečně se vám do rukou dostávají BCAA v koncentraci a v poměru, který není ničím limitován! Anabolický poměr byl vyvinut s ohledem na požadavky extrémně silově trénujících kulturistů. Pokud i vy patříte mezi hardcore silové sportovce a chcete svému tréninku dát nový rozměr, vyzkoušejte tuto aktuální novinku z řady COMPRESS EXPAND. S COMPRESS BCAA dopřejete svým svalům maximálně účinnou dávku toho nejlepšího z BCAA co na současném trhu můžete najít.

COMPRESS BCAA 4:1:1 jsou určeny jen pro tvrdě, intenzivně trénující silové sportovce, kteří preferují maximální svalový růst s dlouhodobým účinkem.

COMPRESS BCAA vám nabízí v jedné tabletě 1500 mg 100 % čistých syntetických, větvených, esenciálních aminokyselin BCAA. Díky naprosté čistotě výsledného produktu vám COMPRESS BCAA zaručují vysokou účinnost a rychlou vstřebatelnost.

Funkčnost výrobku byla dlouhodobě testována i vrcholovými sportovci mezi ně patří např. Marian Čambal, který zařadil COMPRESS BCAA do svého tréninku během přípravy na Mistrovství Evropy. A jeho prvenství v kategorii do 85 kg mluví za své.

Revoluční anabolický poměr 4:1:1 odpovídá nejnovějším poznatkům z oblasti výživy a sportovního tréninku. Čím intenzivnějšímu tréninku se věnujete, tím více vaše pracující svaly spotřebovávají esenciální aminokyselinu L-Leucin. Svalová tkáň u extrémních silových sportovců upřednostňuje L-Leucin až 4x více než další dvě aminokyseliny z řady BCAA. Avšak aby byla maximálně podpořena využitelnost větvených esenciálních aminokyselin je potřeba podávat všechny 3 společně a jak výzkumy prokázaly je velice důležitý jejich vzájemný poměr. Revoluční anabolický poměr 4:1:1 vám přinese právě to, co od vašeho hardcore silového tréninku čekáte - tvrdší a pevnější svaly.

COMPRESS BCAA 4:1:1 jsou součástí exkluzivní produktové řady COMPRESS EXPAND, řady která vám přináší to nejlepší v maximálně efektivních kombinacích. Svou čistotou a efektivním množstvím funkčních látek je novinka COMPRESS BCAA dalším výjimečným a bezkonkurenčním produktem, který se objevuje na současném trhu.

Klíčovou úlohu z trojice BCAA, pokud jde o tvorbu svalových bílkovin, hraje L-Leucin. L-Leucin stimuluje hladinu inzulínu, nejsilnějšího anabolického hormonu, o jehož významu pro tvorbu svalové hmoty není třeba pochybovat. To ovšem není jediný efekt větvených aminokyselin na hormonální tvorbu. Dlouholeté výzkumy také prokázaly, že suplementace prostřednictvím BCAA posiluje aktivitu růstového hormonu (STH) a výrazně snižuje hladinu kortizolu během cvičení, ale i po něm. Není snad většího nepřítele při budování svalové hmoty, než je nadměrné působení katabolického hormonu kortizolu. Čím více receptorů ve svalové buňce obsadí kortizol, tím méně jich poté může obsadit testosteron (a tím je snížena jeho účinnost). Díky pravidelnému používání BCAA v anabolickém poměru 4:1:1 je efektivně potlačena hladina kortizolu a maximálně podpořena funkčnost testosteronu.

Ze všech tří BCAA je právě L-Leucin zodpovědný za stimulaci proteosyntézy ve svalové tkání, proto je potřeba, aby byl v komplexu esenciálních aminokyselin zastoupen největší měrou. L-Valin a L-Isoleucin pomáhají např. udržet ve svalech pozitivní dusíkovou bilanci a zabezpečují kvalitativní obnovu poškozené svalové tkáně (poškození může vznikat tvrdým tréninkem). Pokud tělo nemá dostatek kvalitních zdrojů na obnovu poškozených tkání, hojí se svalová vlákna neplnohodnotným vazivem, které následně omezuje intenzitu tréninku a růst svalové hmoty. Abyste těmto nežádoucím projevům silového tréninku předcházeli, dodávejte po tréninku dávku COMPRESS BCAA ve specificky významném poměru 4:1:1.

COMPRESS BCAA zabezpečí extrémní úroveň syntézy svalových bílkovin. A díky revolučnímu poměru oddálí nástup únavy, jenž v průběhu tréninku fyziologicky nastupuje. Váš trénink díky novince z řady COMPRESS EXPAND bude tvrdší, intenzivnější a efektivnější.

Doporučené dávkování:
Dávkujte dle váhy. Do 90 kg 6 tablet denně, 90 – 120 kg 8 tablet denně, nad 120 kg 10 tablet denně. Pro zlepšení výkonnosti použijte polovinu denní dávky 45 – 60 minut před výkonem. Pro maximální podporu regenerace použijte druhou polovinu dávky ihned po skončení tréninku.

COMPRESS BCAA 4:1:1 jsou součástí exkluzivní produktové řady COMPRESS EXPAND.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena