První závod Pražského MTB poháru 2014

První závod Pražského MTB poháru 2014

Úvodní závod tuzemské sezóny v olympijském cross country horských kol, Pražský MTB pohár, jehož je společnost NUTREND partnerem, přivítal závodníky a diváky pouhými pěti stupni nad nulou, vytrvalým deštěm a bahnem.

Absolutní kontrast oproti sobotnímu tréninku, kdy jsme na pestré a technické trati zličínského Bike parku za slunečného počasí mohli pozorovat desítky trénujících bikerů.

Přes nepříznivé počasí se ale v Praze představil celý český peloton horských kol. Z absolutní špičky chyběli pouze Ondřej Cink a olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý, který si ale závod nenechal ujít jako divák a přijel podpořit svého bratra Jana, který startoval v kategorii juniorů.

Vítězem kategorie Elite mužů se stal Jan Škarnitzl (Sram Rubena Trek) před Jiřím Novákem (Bart Brentjens Superior) a Václavem Ježkem (IVAR CZ Author Team). V kategorii žen předvedla velmi dobrý výkon Tereza Huříková (Specialized Racing XC), která zvítězila před Jitkou Škarnitzlovou (Giant Cycling Point) a Karlou Štěpánovou (Kona Cycling Point).

Kategorii juniorů, stylem start – cíl, dominovali Jan Rajchart a Barbora Průdková (oba NUTREND Specialized Racing) a navázali tak na vynikající výkony, které předvedli na závodech na Kypru.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena