Půlmaraton v Olomouci

Půlmaraton v Olomouci

Seriál běžeckých závodů Runczech bude mít v sobotu 20. 6. 2015 zastávku v Olomouci. Olomoucký půlmaraton patří mezi nejoblíbenější a druhý největší půlmaraton v České republice. V letošním roce bude mít navíc nálepku nejlépe obsazeného půlmaratonu světa. Na startu se postaví olympijský vítěz a dva světoví rekordmané – Stephen Kiprotich, Wilson Kipsang a Mary Keitany. Tato hvězdná trojice se málokdy potká při jednom závodě a v Olomouci se to podařilo.

Společnost NUTREND je partnerem celého Runczech seriálu a může se chlubit titulem Oficiální výživový partner. Pro letošní ročník si pro Vás NUTREND připravil několik novinek.

První novinkou je, že nás v Expu nenajdete jako NUTREND stánek, ale veškerý náš sortiment si můžete zakoupit ve stánku Sportisima. Sportisimo je partnerem celého Runczech seriálu a navíc je naším dlouholetým distributorem. Pro letošní rok jsme tedy zvolili tento model. Ve stánku Sportisima budou naše stojany naplněny všemi výrobky z Endurodrive řady. Můžete se tedy těšit i na novinku CARBOSNACK S KOFEINEM v sáčku, který je ideálním doplňkem právě pro olomoucký půlmaraton. U stojanů bude přítomen náš výživový poradce, tak neváhejte a přijďte pro rady.

Druhou novinkou je speciální občerstvovačka NUTREND. Na 10,5km ve Studentské ulici se běžci mohou připravit na notnou dávku energie. Na občerstvovačce bude k dispozici nejen pitný režim, ale také další NUTREND výrobky jako VOLTAGE ENERGY CAKE, MAGNESLIFE, CARBOSNACK a ENDUROSNACK.

Poslední novinkou je ENDURO NUTRIPACK. Ten si společně s ostatními novinkami od NUTRENDu můžete koupit právě na stánku Sportisima za speciální cenu.

Na sobotu se těšíme a věříme, že si všichni běžecký svátek uprostřed hanácké metropole s NUTREDEM užijete!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena