Rady a tipy, jak si užít dovolenou a zůstat fit

Rady a tipy, jak si užít dovolenou a zůstat fit

Čas letních výletů a dovolených je v plném proudu, a proto vám přinášíme praktické tipy a vhodné doplňky, díky kterým si užijete letní radovánky bez obav a vytěžíte maximum pro vaši kondici i pohodu.

Pohybová aktivita je univerzální lék nejen proti stresu. V této době vidíme více než kdy dříve důležitost zdraví, kondice a imunity. Pozměnilo se i vnímání lidí a celkový přístup k fitness. Posilovny, cvičební koutky či outdoorové tréninkové zóny jsou čím dál více vyhledávané a ukazují jasný směr zdravého životního stylu a aktivního pohybu i během cestování.

Rady a tipy:

  • ajděte si možnosti pohybové aktivity přímo v ubytovacím zařízení nebo jeho okolí
  • vyplatí se trošku si přivstat. Doporučuji využít místní sportoviště hned ráno, ještě před hotelovou snídaní. Využijte toto období, kdy jsou sportoviště téměř bez lidí, a neomezuje vás přílišné horko. Kratší ranní trénink vás nabudí na celý den a zároveň zbyde spoustu času i energie na plánované aktivity během dne
  • naplánujte jídla, aby v nich byla co největší pravidelnost – snídaně, oběd, večeře
  • na výlet do batůžku s sebou vždy přibalte svačinky a pitný režim. V horkém počasí, krom pramenité vody, doporučuji především při aktivitě volit hydratační iontové nápoje. Nejvhodnější svačinou je kombinace čerstvého ovoce a sportovní tyčinky, které dodají živiny i energii. Osobně v létě preferuji spíše tyčinky bez jakékoliv polevy, neroztečou se, vydrží a pochutnáte si na nich i v horku.
  • pozor na večerní alkohol; ne že by nepomohl zlepšit náladu, ale představuje dost velké množství přijaté energie, zvláště pokud k němu ještě něco zakousnete; takže tyto prázdné kalorie nejen neprospívají vaší linii, ale další den mohou pěkně zamávat vaším plánem - být aktivní a fit

Ať už rádi trávíte volný čas v přírodě, v městských parcích nebo fitness zóně či u bazénu, tak porci kvalitních a dobře vstřebatelných bílkovin určitě ocení nejen vaše svaly. Bílkoviny hravě doplníte s ISO WHEY PROZERO, který je navíc vhodný do různých dietních režimů, díky tomu, že je bez cukru, s nízkým obsahem laktózy a bez lepku.

Hezkou aktivní dovolenou přeje autorka článku Mgr. Janka Pálešová - výživová poradkyně, trenérka.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena