Ralsko MTB Tour České spořitelny 2018  finálový závod seriálu se stal kořistí celého týmu České spořitelny - Accolade!!!

Ralsko MTB Tour České spořitelny 2018 finálový závod seriálu se stal kořistí celého týmu České spořitelny - Accolade!!!

Pavel Boudný unesl tlak a vítězstvím v závodě rozhodl kdo bude králem celého seriálu 2018.

Před startem posledního závodu nebylo o celkovém vítězi stále rozhodnuto. Skvěle jezdící Martin Stošek Symbio + CE Energy v případě vítězství mohl přeskočit naše kluky a vyhrát celý seriál. Pokud by závod vyhrál Matouš Ulman i on mohl pomýšlet na vítězství celkově. Před startem bylo vše otevřené a po 15 závodech až neuvěřitelně vyrovnané. Určitě jsme měli velkou výhodu, protože náš tým je silnější a Martin Stošek věděl, že bude bojovat proti celé sestavě a naši taktice. Navíc tušil, že pokud dojede do cíle skupina bude muset spurtovat s rychlíkem Pavlem Boudným a šance se mu tak podstatně zmenší.

Vše zamotala mnohem víc silná konkurence, která mohla ovlivnit celý průběh závodu což se i stalo.Jaroslav Kulhavý, Jan Vastl a Matěj Průdek silná trojice XC jezdců.Naši kluci se snažili dostat Martina pod tlak a vynutit si jeho aktivitu od samého začátku závodu. Dvojice Strož , Višňovský zaútočila v úvodu závodu. Rychlostní průměr se pohyboval hodně přes 30km/h jejich útok nevyšel. Stošek využil spolupráce s Vastlem a zaútočil v nejtěžším stoupání na trati. Jejich tempu stačil pouze Matouš a na čele se vytvořila trojčlená skupina. Matouš nespolupracoval a vše podřizoval týmové taktice. Druhou skupinu šéfoval po nemoci se vracející Jaroslav Kulhavý. Na rovinách rozjeli opravdové peklo a společně s Pavelem a Matějem Průdkem 15km před cílem skupiny spojily. O vítězi závodu a celého seriálu rozhodl až závěrečný spurt, kde sílu potvrdil Pavel Boudný , který využil spolupráce s Jaroslavem a nedal Stoškovi žádnou šanci.

Králem ročníku 2018 je Pavel Boudný, pro kterého to byl zároveň poslední závod KPŽ v dresu České spořitelny - Accolade a po 10 letech opouští tým. Rozlučka to tedy byla více než důstojná a za dlouhé roky ve špici patří Pavlovi klobouček dolů.

Tým České spořitelny - Accolade vítězí i v neméně prestižní soutěži týmů Prestige trophy team 2018 !!!! ( Boudný,Ulman,Višňovský,Strož,Máder,Drhová,Kulhavý,Holiš)

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena