Reportáž: NUTREND zamířil do Šanghaje

Reportáž: NUTREND zamířil do Šanghaje

Přes 200 tisíc návštěvníků tisíc prošlo minulý týden turnikety 3. ročníku mezinárodního veletrhu IWF Shanghai 2017.

Na ploše neuvěřitelných 45 tisíc metrů čtverečních měli diváci možnost sledovat, nebo vyzkoušet poslední trendy ze světa fitness, wellness a zdravého životního stylu. Mezi více než 400 vystavovateli nechyběl ani NUTREND, který se tak díky spolupráci s firmou Jinan Sibote, která je výhradním distributorem značky NUTREND v Číně, vůbec poprvé prezentoval na veletrhu v zemi Draka.

Třídenní program na stánku NUTREND odstartovala tisková konference, kde byli za účasti majitele společnosti Jinan Sibote představeni čínskému publiku naši sportovci Benjamin Radic a Michelle Heuts, pro které to byla na čínské půdě premiéra. „Jsem z toho všeho okolo mě nadšený, lidé jsou skvělí, jídlo je skvělé, jsem tady absolutně spokojený“, zhodnotil první dojmy s širokým úsměvem Benjamin.

Po oficiálním zahájení, kdy došlo mimo jiné i na představení čínských ambasadorů NUTRENDU v čele s Mr. Lu, jedním z nejúspěšnější současných čínských bodybuilderů, bylo vše připraveno na show. Ochutnávky proteinů (100% Whey, Deluxe 100%), bezkonkurenčního preworkoutu N1, nebo BCAA MEGASTRONG, to byl jen zlomek z toho, co mohli fanoušci na stánku NUTREND zažít. Diváci si mohli také vyzkoušet svou aktuální formu pod dohledem profesionálů, např. při soutěžích v mrtvém tahu, výdrže ve squatu a mnoha dalších.

Tisíce fotografií s fanoušky, nespočet podepsaných triček, katalogů, čepic, nebo focení v Shanghai Tower, druhé nejvyšší budově světa (632m). To všechno absolvovali naši atleti během nezapomenutelných třech dní v čínské metropoli. Po každém dni viditelně vyčerpaní, přesto s úsměvem na tváří hodnotili čínskou misi jako jeden z nejlepších zážitků své kariéry vůbec. „Je to neuvěřitelné! Na konci dne sotva pletu nohama, ale když mě někdo ještě přijde požádat o fotku, prostě nedokážu říct NE. Ti lidé jsou naprosto skvělí, je tu senzační atmosféra, Shanghai mě opravdu nadchla“, doplnila viditelně nadšená Michelle Heuts.

Veletrh v Šanghaji se prostě vydařil se vším všudy, což potvrzují i závěrečná slova majitele firmy Jinan Sibote pana Li: „Tohle je jen začátek!“

Nezbývá, než se těšit na další čínskou misi, která proběhne už na konci června na veletrhu v Pekingu.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena