Rimini 2019

Rimini 2019

Nutrend se těší do italského Rimini na další ročník veletrhu sportu a zdravého životního stylu RiminiWellness. Výstavu během 4 dnů navštíví více než 250 000 sportovních nadšenců. Můžete zde vidět na 400 společností z odvětví fitness a wellness, které jsou rozprostřené ve 28 pavilonech.

Na co se můžete těšit vy? Nutrend do oblíbeného letního letoviska přiveze s sebou Valerii Ammirato, Benjamina Radiće a Valeriji Slapnik, kteří vám předvedou ukázky svého pózování a také si s nimi můžete zasoutěžit o spoustu krásných cen. K vidění bude taky světová streetworkoutová show holandského teamu Hollowbarzz a také pole dance vystoupení půvabné Pauliny Kubaszczyk.

Přijďte navštívit náš stánek 074, na kterém dostanete vzorky pre-workoutu N1, BCAA Energy Mega Strong Powderu nebo některého z našich lahodných proteinů. Na baru budete moci ochutnat Deluxe 100% Whey protein, novinku EAA a další vynikající produkty naší produkce. Kromě nepřeberného množství tyčinek se budete moci osvěžit také ovocnými BCAA v plechu nebo některým z našich Carnitin drinků.

NUTREND je již na RiminiWellness připraven. A co vy? Tešíme se na vás!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena