Seminář kulturistiky a fitness v NUTRENDU

Seminář kulturistiky a fitness v NUTRENDU

Uplynulý víkend patřil bezesporu kulturistice a fitness. Konaly se totiž hned dva semináře, které organizují a vedou člen NUTREND Teamu Martin Mester a odborník na kulturistiku Slávek Vinogradov.

Cílem celého semináře bylo odpovědět na dotazy: Jak nabrat svalovou hmotu? Jak se zbavit tuku? Jaké jsou zkušenosti těchto sportovců z oblasti posilování? Jaké jsou sportovní zážitky z přípravy na závody atd. Po pražském semináři nabrali Martin se Slávkem směr Olomouc a druhý ze seminářů se konal právě tam - a to přímo v sídle společnosti NUTREND.

105 nadšených účastníků, mezi kterými nechyběla ani další členka NUTREND Teamu Maria Pomerantseva - to je nedělní bilance již čtvrtého semináře. "Myslím, že to byl nejlepší ze všech seminářů, který jsme zatím dělali.Už samotné sídlo společnosti Nutrend všechny ohromilo. Každý dostal tašku plnou skvělých produktů od NUTRENDU. Bylo to opravdu moc zajímavé - příjemné povídání o dietách a tréninku, přípravě na závody atd. Děkuji NUTRENDU za skvělou podporu, moc si toho vážím," nešetřil Martin Mester slovy chvály, které si přímo na místě vyslechla i majitelka společnosti Martina Zedníková.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena