Skvělé výsledky Bartłomieje Wawaka a Ondřeje Cinka z KROSS ORLEN Cycling Team na závodě Světového poháru MTB ve Švýcarsku.

Skvělé výsledky Bartłomieje Wawaka a Ondřeje Cinka z KROSS ORLEN Cycling Team na závodě Světového poháru MTB ve Švýcarsku.

Skvělý výkon jezdců cyklistického týmu KROSS ORLEN během dalšího závodu Světového poháru, tentokrát ve švýcarském Lenzerhaide. Oba jezdci se poprvé v historii umístili na předních pozicích v první desítce. Po dnešním závodě si Ondřej Cink udržel pozici více lídra celkové klasifikace. Další závod Světového poháru MTB se koná za 2 týdny ve Spojených státech.

Závod ve švýcarském Lenzerhaide se konal na náročné trati s mnoha přírodními překážkami, které od jezdců vyžadovaly hodně soustředění a zručnosti. Ondřej Cink a Bartłomiej Wawak prokázali neuvěřitelnou vůli bojovat a nepustili ji až do samého konce. Rozdíly mezi konkurenty byly minimální.

Trať ve Švýcarsku byla velmi rychlá. Bartek Wawak prorazil ze druhé řady a závod dokončil ve velkém stylu, přičemž se vůbec poprvé umístil v první desítce. Těsně za ním po výborné jízdě protnul cílovou pásku Ondřej Cink. Oba závodníci ze sebe vydali maximum, navíc poprvé v historii skončili dva jezdci KROSS ORLEN Cycling Team v první desítce. "Velmi rychlé tempo, skvělá atmosféra mezi diváky na trase a velmi dobrý výkon našich jezdců, jsem velmi šťastný" - shrnul dnešní závod Kornel Osicki, vedoucí týmu cyklistického týmu KROSS ORLEN.

Do finálního vydání mistrovství světa ve Spojených státech ve Snowshoe zbývají dva týdny. Po dnešním závodě si Ondřej Cink udržel pozici více lídra celkové klasifikace, Bartłomiej Wawak drží 23. místo. Oba jsou velmi motivovaní bojovat o co nejlepší pozice v USA.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena