Spalujte kalorie efektivně

Spalujte kalorie efektivně

Nevíte si rady, jak efektivně shazovat nežádoucí kila? Pojďte si vybrat ten správný spalovač pro vás a společně s aktivitou podpořit redukční režim.

Doporučujeme

Fat Direct Drink

Tento drink patří do naší řady výrobků Fat Direct. Díky obsahu cholinu je efektivní v rámci metabolismu tuků a vyhledávaný v dietním režimu. Součástí je i významné množství biotinu, který podporuje metabolismus makroživin. Dalšími benefity tohoto nápoje jsou vitamíny B3 a B5, které přispívají ke snížení únavy a vyčerpání. Zákazníci v redukčním režimu mohou ocenit, že základ produktu tvoří L-karnitin, L-arginin a taurin. Díky výše zmíněným látkám je vhodný pro aktivní životní styl, když potřebujeme podpořit koncentraci, sportovní výkon, nebo se může stát skvělou součástí redukčního režimu.

Fat Direct

Tyto unikátní kapsle kombinují sílu přírodních výtažků a nejnovějších technologií a jsou vyvinuty za účelem zařazení do redukčního režimu. Extrakt z mořské řasy Wakame obsahuje pigment fukoxanthin, který dle metabolických a nutričních studií vykazuje pozitivní účinek na redukci tuků. Extrakt Garcinia Cambogia je lidmi v dietním režimu vyhledáván pro lepší kontrolou tělesné hmotnosti, díky tomu, že ovlivňuje chuť k jídlu. Fat direct dále obsahuje extrakt ze zelené kávy a rybí olej. Jedinečný je i pro možnost užívání před spaním, protože neobsahuje významné množství povzbuzujících látek, které by bránily vašemu spánku.

Fat Direct Shot

Je praktický jednorázový shot, který je díky obsaženým účinným látkám ideální nakopnutí před fyzickým výkonem. Obsahuje sportovci oblíbený kofein a karnitin, a navíc je zcela bez cukru. Podporu metabolismu tuků a udržení normální funkce jater zajistí přítomný cholin. Praktický shot vám prostřednictvím vitamínu B2, B6, B5 a niacinu zajistí normální energetický metabolismus a pomůže ke snížení únavy a vyčerpání.

Compress Fever

Je vaším cílem aktivizovat tělo a chcete podpořit metabolismus tuků? Pak doporučujeme vyzkoušet Compress Fever, který obsahuje směs 14 účinných přírodních látek, jako například extrakt z Yerba mate, který osvěží tělo a potlačí vaši duševní i tělesnou únavu. Hojně je Yerba mate vyhledávaná za účelem kontroly tělesné hmotnosti, díky tomu, že podporuje metabolismus tuků. Další užitečnou látkou je extrakt z Indického ženšenu (Withania Somnifera). Tento se v lidovém léčitelství vyhledává kvůli příznivým účinkům na vitalitu a energii a také pro podporu dýchacího systému. Compress Fever obsahuje i řadu aminokyselin, kofein, extrakt z Gingo biloby, Garcinie Cambogia, dále sportovci oblíbený L-karnitin i značkové extrakty, jako BioPerine® či Svetol®. Díky svému unikátnímu složením se stává jedinečným produktem na trhu.

Thermobooster Compressed Caps

Účinná směs přírodních látek, spolu s L-tyrosinem a koenzymem Q10, v lehce vstřebatelných kapslích. Tyto kapsle obsahují značkové extrakty BioPerine®, který získal patentovaný status pro svou schopnost zvýšit biolgickou dostupnost nutričních látek (vitamínů a minerálů) a také zcela přírodní, značkový extrakt Svetol®, který je v populaci s oblibou vyhledávaný pro blahodárné účinky zelené kávy. Thermobooster Compressed Caps navíc obsahuje kofein, extrakt ze zeleného čaje a koenzym Q10, všechny tyto látky byly přidány na základě studií, které byly prováděny za účelem zjištění účinků na redukci hmotnosti.

Carnitine 60000 + Synephrine

Praktická tekutá forma s vysokým obsahem karnitinu je s oblibou využívána v dietních režimech, díky obsahu Synefrinu (Pomerančovník hořký), který má příznivé účinky na metabolismus tuků a obsažené vitaminy B5 a B6 pomohou snížit vaši únavu, vyčerpání a podpoří celkový energetický metabolismus. Pokud špatně snášíte silné stimulační látky, je Carnitine se Synephrinem jemnější varianta a je vhodný pro začátečníky, kteří společně s pohybem chtějí efektivně podpořit metabolismus.

Carnitine Activity Drink with Caffeine

Bestseller v kategorii funkčních nápojů, který se postará o vaši hydrataci při intenzivním tréninku i během náročného dne. Obsažený taurin a kofein určitě ocení jedinci, kteří hledají tu správnou podporu pro sportovní aktivitu. Prostřednictvím tohoto jemně perlivého nápoje dodáte tělu 1000 mg karnitinu, což je tělu vlastní látka, kterou si sice organismus dokáže vyrobit sám, avšak jen v menším množství. Kvalitní zdroj artéského pramene vám zaručí tu nejvyšší kvalitu této vody. Můžete si vybrat z velkého množství lahodných příchutí a všechny jsou zcela bez cukru.

Pokud trpíte nějakým onemocněním vždy konzultujte vhodnost užívání doplňků stravy se svým lékařem.

Bc. Veronika Pokorná, DiS.

Bc. Veronika Pokorná, DiS. 29.4.2021

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena