Spartan Race Litovel

Spartan Race Litovel

Již další Spartan Race za námi. 19. srpna počasí příliš nepřálo, naštěstí to ale byl Spartan Race Sprint, což znamenalo „pouhých“ 8 km. Za to na solidním blátě. Co Spartan Race v Litovli ztrácí v kopcích a v délce, plně vynahradil vodou, blátem a kluzkými překážkami.

První 4 km byly opravdu jen o běhu, čekalo nás pár stěn, nicméně zde naháněli čas opravdu ti dobří běžci. Poté se to začalo stupňovat - kladina, ručkování, oštěp, voda, a než jste se nadáli, byli jste již v cílové oblasti, kde bylo na kupě rovnou 5 těžkých překážek. Pak už hurá na cíl.

Tentokrát dělal angličáky snad každý. Tam, kde bylo potřeba síly v úchopu, to všem klouzalo. Nicméně NUTREND Team jde za svým a startoval s neuvěřitelnými 31 závodníky. A že to nejsou jen tak ledajací závodníci, ukázalo pořadí týmu. Jsme hrdí na to, že NUTREND team v tomto závodě obsadil 14. místo z 339 týmů, a naši nejlepší jsou na výborné úrovni. Proto věříme, že budeme stále stoupat a náš tým bude velmi vysoko. Nejde o výsledky, ale o to užít si závod. Jsme rádi za každého našeho člena a děláme vše pro to, abychom již příští rok mohli poskytovat zázemí našim startujícím přímo na závodě.

AROO

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena