SPORTLIFE a Maminy run v Brně

SPORTLIFE a Maminy run v Brně

Na brněnském výstavišti probíhal od 5. do 8. listopadu 2015 velký veletrh sportu, tance a zábavy (Sportlife, Dancelife, In-joy). Během čtyř dnů navštívilo výstaviště téměř 45 000 návštěvníků.

Hlavní myšlenkou celého festivalu je propagace sportu, zdravého životního stylu, pohybu a zábavy bez alkoholu nebo drog. Tuto myšlenku přijeli podpořit významní čeští sportovci –Roman Šebrle, Kateřina Neumannová, Dominik Hašek nebo Hanka Kynychová a Daniel Přerovský.

Návštěvníci mohli vyzkoušet různé sportovní aktivity, získat informace o zdravém životním stylu nebo nakoupit sportovní zboží.V pavilonu A2 byl umístěn stánek NUTREND, kde mohli návštěvníci vyzkoušet nové produkty a také mohli využít poradenství od výživového poradce společnosti NUTREND.

V sobotu 7.11.na veletrhu proběhl nikdy nekončící štafetový běh maminek Českou republikou s názvem MAMINY RUN. Partnerem projektu je společnost NUTREND, která všem běžícím maminkám dodala zdravou tyčinku JUST FRUIT. Na startu nechyběly ani populární osobnosti, herečky a moderátorky Eva Decastelo a Lejla Abbasová, badmintonista Petr Koukal a herec Braňo Polák.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena