Sunshine Cup na Kypru

Sunshine Cup na Kypru

Dostat se do formy a nasbírat první body - to měl v plánu olympijský cyklista a člen NUTREND Teamu Jaroslav Kulhavý, když před několika dny odlétal na Sunshine Cup na Kypr.

Na Kypr jezdí společně s trenérem Viktorem Zapletalem už řadu let a kyperské závody a soustředění také byly součástí všech sezón, ve kterých Jára zažil své největší úspěchy, kterými jsou titul Mistra světa XCO a XCM, vítěz Světového poháru, olympijské zlato a titul Mistra Evropy. Touto sbírkou se nemůže pochlubit žádný jiný cyklista na světě.

V letošním roce se k Járovi přidává i početná výprava českých reprezentantů včetně mladých závodníků týmu Nutrend Specialized Racing - Barbory Průdkové (U23) a juniorů Adély Šafářové a Matěje Průdka.

"Kyperský cyklistický svaz a olympijský výbor jsou dlouholetými partnery klubu Nutrend Specialized Racing a členů mé tréninkové skupiny a soustředění zde patří k našim nejoblíbenějším a také nejhodnotnějším. Proto se sem každý rok vracíme na poměrně dlouhou dobu. Zdejší krajina je doslova cyklistickým rájem, což asi potvrdí každý, kdo tady někdy na kole jezdil. Naleznete zde rovinu, zvlněný terén i vysoké kopce v nevšední, nádherné krajině a teplém počasí. Během našeho pobytu navíc většinou vrcholí sklizeň pomerančů a mandarinek, takže si tréninky ve zdejší přírodě opravdu užíváme. Závody absolvujeme z plného tréninku. Tedy kromě Adély, která prodělala po návratu z Mallorky chřipku," doplňuje Viktor Zapletal.

A jak čerpají členové jeho týmu sílu a energii? "Všichni závodníci týmu Nutrend Specialized Racing užívají v tomto období iontové nápoje Isodrinx a po výkonu nezbytný Regener. Před výkonem používáme Carnitin. V rámci prevence a posílení imunity užívají komplex vitamínů Antioxidant, Vitamín C a Imunooxi. V průběhu dlouhých tréninků pak tyčinky Power Bike, ale velmi si oblíbili také nové produkty firmy Nutrend – ovocné tyčinky Just Fruit či poteinové tyčinky Deluxe. Samozřejmostí jsou pro nás gely - hlavně Enduro Snack. Pro ochranu svalové hmoty užíváme BCAA."

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena