Svaz kulturistiky a fitness - Chystáte se závodit? Přijďte na seminář o soutěžní přípravě!

Svaz kulturistiky a fitness - Chystáte se závodit? Přijďte na seminář o soutěžní přípravě!

Podzimní soutěžní sezóna je za rohem a v jejím rámci se už tradičně konají i soutěže kondiční, což jsou soutěže určené především (i když ne výhradně) pro začínající závodníky, kteří si chtějí start – ať už v kulturistice, physique, bodyfitness či bikiny fitness – vyzkoušet úplně poprvé.

Pro všechny zájemce, kteří se na letošní soutěže chystají a nebo i kteří uvažují o soutěžních startech třeba až pro příští jaro, připravil Svaz kulturistiky a fitness České republiky (SKFČR) předsoutěžní seminář, který se bude konat v sobotu 20. září v Praze. Vstup na seminář je zdarma, navíc se všichni mohou těšit na dárky od společnosti NUTREND, partnera SKFČR.

Seminářem bude provázet předseda komise vrcholového sportu SKFČR a dlouholetý reprezentant Vjačeslav Vinogradov a předseda SKFČR Martin Jebas. Těšit se můžete i na další hosty!

Hlavními tématy semináře bude finální příprava závodníka před soutěží. Do startu kondičních klání zbývají přibližně dva měsíce, na semináři tedy podrobně zazní, jak by toto období mělo vypadat ať už z pohledu tréninku, jídelníčku i suplementace, nebudou chybět popisy postupů konečné finální přípravy několik dnů před soutěží, informace o tom, co dělat mezi jednotlivými soutěžemi, jaké a kde sehnat soutěžní plavky, jak používat soutěžní barvy, ale i jak probíhá samotná soutěž, co závodníky čeká v jejím zákulisí, co potřebujete mít s sebou… prostě všechny informace k tomu, aby vás ve zbývajících dvou měsících nic nezaskočilo. Samozřejmostí jsou základní informace o pózování včetně praktických ukázek. Nad rámec toho, pokud ve své přihlášce na seminář uvedete, jaká jiná témata či odpovědi na jaké otázky by vás zajímaly, vynasnažíme se je zařadit do programu a v případě, že to bude vhodné, i s pozváním dalších přednášejících, kterým dané téma bude co nejbližší.

Seminář se bude konat v sobotu 20. září v Praze a to od 11:00. Předpokládaný konec je v 15:00. Přesné místo bude upřesněno podle počtu přihlášených zájemců. Jedinou podmínkou účasti na semináři je zaslat včas přihlášku a to formou e-mailu na adresu sekretariat@skfcr.cz – nejpozději do středy 17. září.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena