Světový pohár handicapovaných cyklistů ověšený medailemi

Světový pohár handicapovaných cyklistů ověšený medailemi

Pro českou reprezentaci byl Světový pohár v italském Maniagu velice úspěšný. Čeští závodníci předváděli neskutečné výkony a odvážejí si tak zaslouženě 8 cenných kovů. Favority na tento světový pohár měl také NUTREND. Za tým NUTREND Specialized racing tým zde bojovalo hned několik želízek v ohni.

Tereza Diepoldová (NUTREND Specialized Racing) má bronz ze silničního závodu. V dramatickém závodě kategorie žen C2 neodstartovala úplně dobře, nicméně postupně se v průběhu
závodu dokázala propracovat až na vedoucí pozici. Do závěrečného okruhu najížděla Tereza s náskokem přibližně 10 sekund, bohužel se jí ale náskok nepodařilo udržet až do cíle.

I další programový den světového poháru handicapovaných cyklistů byl pro českou výpravu úspěšný. Handbiker Patrik Jahoda (Nutrend Specialized Racing) potvrdil velmi dobrou formu a stejně jako v páteční časovce vybojoval stříbrnou medaili i v silničním závodě kategorie H1.

Další závod handbikerů, kategorie H2 měl výborně rozjetý i druhý jezdec týmu Nutrend Specialized Racing, Pavel Foltýn, který se od startu prakticky pořád pohyboval na vedoucí pozici. Bohužel v ostré, odkloněné zatáčce nezvládnul rychlost svého handbike a po nepříjemném pádu byl odvezen do nemocnice na vyšetření.

Jiří Ježek (členu NUTREND teamu), který se po těžkém úrazu vrací zpět do světového závodního kolotoče, obsadil v časovce na 27 km velmi dobrou 8 příčku a v kategorii C4 v hromadném spurtu silničního závodu vybojoval sedmou příčku.

Všem moc gratulujeme!

Více informací, fotografie a výsledky naleznete na www.caths.cz a www.skcpraha.cz

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena