The Southmayhem 2018

The Southmayhem 2018

Dvoudenní závod na Sicílii v Palermu. Týmový závod pod vlajkou Northen Spirit s parťákem Aurelio Lodetti.

V pátek odpoledne proběhla registrace všech atletů a večer briefing. V sobotu ráno začal první workout plavaním v moři na 300 metrů a zbytek času štafetový běh s 45kg pytlem na ramenou. Druhý workout byl synchro fran a třetí workout a můj oblíbený snatchový komplex. Po prvním dni jsme byli na 3. místě, v plavání jsme obsadili 14. místo, ve štafetě 6., synchro fran 3 a snatch komplex jsme vyhráli.

Nedělní první workout byl rozdělený na 3 části, první se skládal z 3 min. maximum kalorií na biku, 2. část 80, 100, 120 DU a 50, 40, 30 shoulder to overhead a třetí část ujít maximalní vzdálenost po rukou. Semifinále - 50 wallball synchro, 30 HSPU, 20 synchro TTB a 10 overhead squat (2 kola na čas). Poslední a finálový workout se skládal z 12, 10, 8 muscle upů na kruzích, synchro dřepů na jedné noze a přemístění do dřepu, kde se přidávala váha 100, 110, 120 kg. V prvním workoutu jsme obdrželi 1., 2. a 6. místo. Semifinále a finále jsme vyhráli!!

Po dvoudenním masakru na pláži, kde jsme bojovali do posledního dechu, jsme obdrželi neuvěřitelné druhé místo a stříbro k tomu😁. Závod byl zajímavý především místem, specifickými workouty a davem lidí. Závod jsem si neskutečně užil, přál bych každému něco takového zažít na vlastní kůži. Chtěl bych poděkovat všem kamarádům a fanouškům, kteří nám drželi palce ať už na místě nebo na dálku. A především obrovské díky mým sponzorům. Nutrend, Am Competitor Academy a Northen Spirit. Příští rok zas 😁

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena