TOMKET Pražský MTB pohár na Zličíně vyhrála Štěpánová a Škarnitzl!

TOMKET Pražský MTB pohár na Zličíně vyhrála Štěpánová a Škarnitzl!

V pořadí sedmý závod TOMKET Pražského MTB poháru 2018, který se uskutečnil v Bike Parku na Zličíně v hlavních kategoriích žen a mužů ovládli zkušení členové českého reprezentačního týmu, Karla Štěpánová (N1 Team) a Jan Škarnitzl (SRAM Mitas Trek).

Další hvězdu závodu, Ondřeje Cinka (Primaflor Mondraker Rotor) postihl defekt a vyřadil ho ze závodu, který zpočátku absolvoval v rychlém tempu s Janem Škarnitzlem a sekundovat této dvojici olympioniků dokázal pouze talentovaný, úřadující mistr Evropy kadetů, Jan Zatloukal (NUTREND Specialized Racing), který zvítězil ve své kategorii.

V dětských a žákovských kategoriích bylo patrné maximální soustředění, provázené občasnou nervozitou a emocemi některých rodičů. Zličínský závod byl pro tyto kategorie finálový, s dvojnásobným bodovým přídělem, což znamenalo otevřený boj o celkové pohárové umístění až do poslední chvíle. Většina závodníků ale svůj finálový závod zvládla na výbornou a předváděli divákům strhující a napínavé souboje.

Celkovými vítězi TOMKET Pražského MTB poháru pro rok 2018 se v dětských a žákovských kategoriích stali:
- odrážedla: Havel Eliaš – ADASTRA Sokol Veltěž - děti 3 – 4 roky: Kovář Daniel – Kolín - holky 5 – 6 let: Pešková Nela – CK LOKO Rakovník - kluci 5 – 6 let: Semerád Marek – SRAM Mitas Trek - holky 7 – 8 let: Výborná Mája – Bikeclinic Junior Team - kluci 7 – 8 let: Pňovský Sebastian - holky 9 – 10 let: Grohová Lucie - Author Team Stupno - kluci 9 – 10 let: Svoboda David - ADASTRA Sokol Veltěž - žákyně I.: Kovaříková Iva - Bicykl Team Ústí nad Labem - žáci I.: Bradáč Adam – DUKLA Praha - žákyně II.: Kotlíková Adéla - CK LOKO Rakovník - žáci II.: Jech Filip - ADASTRA Sokol Veltěž

Vítězové se mohou těšit na unikátní pohár v podobě pražské dlažební kostky, ale také na hodnotnou cenu, kterou do soutěže věnoval partner závodu Velocentrum Voleský.

Jde o závodní horské kolo Specialized, které získá losováním na Slavnostním večeru TOMKET Pražského poháru, 16. listopadu jeden z celkových vítězů dětských či žákovských kategorií.

Dramatickou soutěž týmů dokázal ovládnout ambiciózní klub ADASTRA Sokol Veltěž, jehož závodníci vynikajícím způsobem zvládli zličínský finálový závod a pomyslně přespurtovali loňského vítěze a po celý rok průběžně vedoucí tým DUKLY Praha. Ovšem pohled do výsledkové listiny celkových vítězů poháru v kategoriích dětí a žáků, kde má ADASTRA Sokol Veltěž trojnásobné a nejpočetnější zastoupení svědčí o tom, že prestižní trofej bude na Slavnostním večeru předána do těch nejlepších rukou.

Pro kategorie kadetů a starší, TOMKET Pražský MTB pohár 2018 pokračuje ještě jedním, finálovým kolem s dvojnásobným bodovým přídělem a tím závodem bude pohárová novinka,
XCO - Maraton v Garden Parku Jeneč, 28. října 2018. Podrobnosti k tomuto závodu včas přineseme.

foto: Barbora Klapo

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena