Třetí místo na

Třetí místo na "mistráku" v Petrovicích

Náš nový partner Hrabica motocross team se stará především o juniory, kteří ve svých letech sbírají velké úspěchy.

Ovšem jejich trenéři včetně Jindry Hrabici jsou bývalý skvělý jezdci a na Mezinárodním mistrovství České republiky v Petrovicích to ukázali. Jindra skončil dokonce na třetí pozici v kategorii Veteráni. Ostatně takhle to viděl sám stříbrný medailista:

"Už to bývá pomalu zvykem, že na mezinárodní mistrovství České republiky v Petrovicích vyrážíme ve složení tří veteránů Petra Tvrdoně, Miroslava Steigera a mě (Jindřich Hrabica). Na trati proběhly malé změny, nic velkého a páteční bouřka trati velmi prospěla. Když k tomu ještě pořadatelé přidali pořádné kropení, byl to motokros jak má být a jak si ho já vzpomínám. Pořádné díry a v každé zatáčce řada kolejí.

Že to budou těžké závody bylo jasné od prvních tréninků. Bylo potřeba "tahat" za plyn od rána. Třeba Mira (Miroslav Steiger) se přijel podívat na zajetý čas do depa mechaniků po břichu a za ním jeho motorka :-) Ale vše jsme zvládli i kvalifikaci. Na start jsme šli Petr 28, Mira 17 a já 2. Bylo nás 37, takže skoro plný rošt. Start mě moc nevyšel, ale Mirovi (Miroslav Steiger) ano a jeli jsme vedle sebe v první zatáčce. Martin Žerava nám ujel hned, jak se čekalo a my jsme si to rozdávali v boji o druhé místo s Petrem Masaříkem. Jako kdybychom se vrátili o dvacet let zpět :-) Mira držel bodované pozice a Petr taky bojoval o pódium ve starších veteránech. V cíli byl Mira 18, Petr ve svých pátý a já třetí. S jízdou jsme byli spokojeni, ale taky dobře unaveni ;-)

Druhý závod začal podobně, jen Petr měl kolizi v prvním kole a začínal z posledního místa. Po prvním kole byl Mira 19, Petr 34 a já druhý. Trať už byla pekelně rozbitá a bylo třeba hledat dobré stopy. Peťa Masařík mě udolal i v druhé jízdě. Přece jenom chybějící trénink a závody byly znát. Ale cílem byla bedna a ta se povedla! Takže celkově to dopadlo tak, že Mira zase 18. a vybojoval celkově šest mistrovských bodů! Petr ve své kategorii to dotáhl na šesté místo, škoda toho pádu. A já teda třetí. Závody to byly povedené a je super, že na tak rozbitou a těžkou trať nebylo žádné zranění!"

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena