Triatlon

Triatlon

Připravili jsme pro vás tréninkovou příkladovou trasu, která je určena pro všechny začátečníky i mírně pokročilé závodníky. Kromě správného protažení před tréninkem a nadšení pro samotný triatlon je důležité správně rozprostřít síly. Aby jste udrželi energii a podpořili výkon, vypracovali jsme pro vás produktový balíček šitý na míru. Jak ho správně využít?

Doplnění hořčíku před závodem

Magneslife: Často se stává (hlavně ve velkém vedru), že při závodě nebo tréninku dostanete křeče. Tuto nepříjemnost můžete pohotovostně řešit produktem Magneslife. Obsahuje organickou formu hořčíku a společně s vitamínem B6 zajišťuje lepší vstřebávání do těla. Kromě samotného závodu nebo tréninku ho doporučujeme již několik dnů před závodem večer po jednom shotu.

Snídaně před závodem

Protein Porridge: Ideální forma rychlé snídaně v den závodu. Ovesná kaše obsahuje 30 % mimořádně kvalitní bílkoviny (mléčný proteinový izolát), je bohatá na vlákninu, bezlepková a lehce stravitelná. Stačí pouze zalít horkou vodou a za 2 minuty je kaše hotová.

Doplnění minerálů

Salt Caps: Unikátní směs elektrolytů spolu s vitamíny B1 a B5 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Obecně doporučujeme doplňovat i během tréninku nebo závodu cca 1 tabletu za hodinu. Pro ty, kteří se více potí nebo dle klimatických podmínek, doporučujeme až cca 3 kapsle za hodinu.

Pitný režim

Isodrinx: Nejdůležitější pro sportovce je doplňovat správné tekutiny. Isodrinx si rozmíchejte ve vodě a popíjejte po menších doušcích po celou dobu tréninku nebo závodu. Udržíte správnou hydrataci organismu, a také doplníte energii a potřebné minerální látky. V balíčku máte 5 samostatných dávek, které si můžete nachystat předem do bidonu. Pokud bude extrémní teplo, doporučujeme dokoupit další balení Isodrinx 5x35g.

Před tréninkem – plavání

Gutar Energy Shot: Jeden shot vám pomůže zkoncentrovat se na trénink. Na startu budete připraveni a soustředění. Obsahuje extrakt z Guarany a zeleného čaje. Výhoda je, že neobsahuje cukr. Doporučujeme vypít cca 20 minut před startem plavecké části.

Během tréninku – Kolo

Endurosnack gel: Po plavecké části si před jízdou dejte energetický gel. Díky němu doplníte všechny potřebné látky a hlavně energii. Kromě pomalu vstřebatelných sacharidů obsahuje i BCAA a taurin.

Voltage energy bar: Kolo je opravdu náročná disciplína dlouhého triatlonu. Doporučujeme proto i tyčinku Voltage energy bar. Hlavní složkou jsou sacharidy s postupným uvolňováním, což pro vás znamená, že získaná energie z tyčinky se do těla uvolňuje postupně. Navíc je dobře stravitelná.

Endurance bar: Další tyčinka vhodná i v průběhu náročné aktivity je Endurance bar. Díky ní přijímáte do těla sacharidy s postupným uvolňováním, obohaceno o BCAA, vitamíny, a také dobře stravitelnou formu bílkoviny (WPC). Doporučujeme jíst postupně a zapíjet.

Carbosnack gel: Před koncem jízdy, kdy pocítíte ubývání energie, potřebujete něco, co zabere opravdu rychle. Doporučujeme rychlé sacharidy ve formě gelu.

Během tréninku – běh

Endurosnack gel + Carbosnack gel: V poslední etapě doporučujeme opět zařadit pomalé a rychlé sacharidy ve formě gelu. Nejlépe v kombinaci s dostatečným pitným režimem. V T2 při převlíkání do běžeckého dresu použijte Endurosnack gel, abyste získali dlouhodobější energii a Carbosnacky si rozvrhněte podle potřeby. Nejlépe cca po 10 km.

Po tréninku

Regener: Po tak náročné trati jako je Ironman, kdy jste 8–12 hodin vysoce aktivní, je nutné dodat tělu všechny živiny, které jste vyčerpali a zregenerovat. Pro tento případ jsme vyvinuli mezinárodně uznávaný produkt Regener. Obsahuje minerály a vitamíny, které doplníte a pomůžete tělu dostat se do rovnováhy. Regener doporučujeme konzumovat pomalu a postupně vypít v průběhu cca 20 minut.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena