Úspěchy Nutrend Specialized teamu v Elzachu

Úspěchy Nutrend Specialized teamu v Elzachu

Světový pohár v německém Elzachu byl jako třetí ze seriálu a navíc se konal necelý týden před mistrovstvím světa ve švýcarském Nottwil. Zmiňovaný vrchol sezóny se rozjíždí již tento týden.

Úvodní den na světovém poháru handicapovaných cyklistů v německém Elzachu byl ve znamení tří cenných kovů pro české závodníky. Z Nutrend Specialized teamu nejvíce zabodovala Tereza Diepoldová, kdy na velmi náročné trati časovky se stoupáním přes 10% předvedla excelentní výkon. Tereza vybojovala zlatou medaili a své největší soupeřce naložila přes tři minuty. Na trati mužské časovky se představil Jirka Ježek. Ostřílenému Nutrenďákovi jeho oblíbená trať příliš nesedla a dojel si pro sedmou příčku. Jirka byl z umístění zklamán, ale nezlomilo ho to a věří, že po zranění se zase dostane na stupně nejvyšší. Další zástupci Nutrend Specialized teamu na trati časovky byli Tomáš Kajnar (C5) a Pavel Foltýn (H2). Tomáš měl defekt na startu, ale přesto vybojoval osmé místo. Pavel v kategorii handbikerů obsadil pátou příčku.

V sobotu světový pohár pokračoval silničním závodem. Pro české barvy byl tento den opět úspěšný a na své konto si čeští cyklisté připsali další zlato a dva bronzy. Za Nutrend Specialized team v sobotu závodili Tereza Diepoldová a handbiker Pavel Foltýn. Jako první startoval Pavel, který polovinu závodu odjel na třetím místě. Tři kola před koncem již ale nestíhal nastavenému tempu a nakonec bral krásné páté místo. V kategorii žen C2 dojela do cíle celá skupina závodnic a v závěrečném finiši si Tereza vybojovala výborné třetí místo.

V neděli byl na pořadu silniční závod kategorií C, B a T. Čeští cyklisté se nenechali zahanbit ani třetí den a odvezli si zlatou a stříbrnou medaili. Z Nutrenďáků se na start postavili Ivo Koblasa v kategorii C2, Jirka Ježek v C4 a Tomáš Kajnar v kategorii C5. Trať závodu vedla centrem města na velmi technickém terénu a prověřila jezdce ve všech směrech. Obrovskou radost znamenala zlatá medaile Iva Koblasy, který zvítězil v závodě dlouhém 55,2 km a i přes pád ve druhém kole dokázal ztrátu dojet a v cíli si dospurtovat pro zlato! Jirka Ježek velmi aktivně pracoval v hlavní skupině a smazával nástupy svých soupeřů. Díky tomu přijela do cíle hlavní skupina pohromadě a rozhodoval spurt, ve kterém si Jirka dojel pro sedmou příčku. Tomáš Kajnar dojel závod na dvanáctém místě.

V úterý se reprezentační tým ČATHS přesunul do švýcarského Nottwilu, kde se koná od čtvrtka 29.7. do neděle 2.8.2015 mistrovství světa v cyklistice handicapovaných.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena