Valči a její soutěžní příprava

Valči a její soutěžní příprava

Ještě nekončím! Právě jsem totiž v přípravě na další soutěž, která se bude konat v Benátkách od 30. listopadu do 2. prosince. A tak počítám dny i makra.

Nyní do soutěže zbývá pět a půl týdne a jak zrovna teď vypadá můj režim, to se dozvíte na následujících řádcích.

Má příprava vypadá asi takto:
5krát týdně vstávám na ranní kardio ráno nalačno, vždy minimálně 30-40 minut. V průběhu popíjím Carnitine Activity Drink s kofeinem. 2x v týdnu po kardiu následuje ještě intenzivní trénink břišních svalů, většinou složený z 3 cviků a 4 sérií po 15-20 opakováních. Po tréninku používám proteinový nápoj HYDRO WHEY umixovaný s půlkou avokáda a 50g mražených lesních plodů.

Odpoledne mě čeká další fáze - silový trénink. Takto trénuji 6x do týdne, používám lehčí váhy a provedu více opakování. Tréninky rozděluji na spodní a vrchní část těla. Před cvičením používám Fat Direct Shot (předtréninkovku + spalovač v jednom), což mi dodá hodně energie a pořádně se zpotím. Druhý trénink zakončuji až pozdě večer, takže následující jídlo je i posledním jídlem dne. K večeři si připravuji různé saláty – s tuňákem, s kuřetem a vždy přidám i kapku olivového oleje.

Každý týden o něco snižuji kalorický příjem, ale nikdy ne tak, abych ohrozila své zdraví.

A proč vlastně soutěžím?
Jak už jsem zmínila několikrát předtím, toto je můj životní styl a něco, co mě vždy donutí překonat samu sebe. Baví mě sledovat, co mé tělo dokáže, když jsem odhodlaná a zaměřená na svůj cíl. Ten proces si pokaždé užívám. Cítím se dobře, zdravě a šťastná. Našla jsem se v tom, co dělám a jak žiji. Nikdy se mi nestalo, že bych šla až za hranici svého zdraví, a to je pro mě důležité. Zdravý a aktivní životní styl.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena