Vašek Janík druhý v Lučine

Vašek Janík druhý v Lučine

Další zastávka GHD FIA CUPU pro náš Nutrend Racing team byl v Lučine v Slovinsku. Na startu se představili Václav Janík a Jiří Svoboda.

Po několika tréninkových kolech, které vypadaly skvěle, se do prvního závodního dne postavil Vašek Janík na start, aby na trati dlouhé 4 km plné zatáček bojoval o co nejlepší umístění především v rámci absolutního hodnocení soutěže. To se mu povedlo hned po první jízdě, kdy zaostal jen o 0,4 s za svým traťovým rekordem s časem 2.01.782. Jiří Svoboda zaznamenal zlepšení o více než 5s proti tréninkovým jízdám na 2.14. Pro Václava Janíka to bylo 2. místo za Fredericem Liberem se ztrátou 1s.

Druhá závodní jízda byla ještě lepší. Václav Janík opět zlepšil čas víkendu na 2.01.5, což bylo prozatím druhé místo, protože Frederico Liber vyjel trať v novém rekordu. Jiří Svoboda se nenechal zahanbit a také on stlačil svůj čas a držel 2. pozici v E2-SC.

Tak to pokračovalo dál a v poslední den závodu se potvrdilo, že Václav Janík má velkou formu. Díky skvělým jízdám obsadil nakonec 1. místo ve skupině a 2. místo absolutně. Jiří Svoboda získal 2. místo ve skupině a 6. absolutně. Opravdu úspěšný víkend pro Nutrend Racing team. Příští týden vyrážíme na Slovakiaring, kde budeme bojovat v rámci FIA CEZ a MMČR na okruzích. Držte pěsti!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena