Víkend plný sportu s Mamutem

Víkend plný sportu s Mamutem

Tým kolem cyklistického oddílu MiKo Cycles připravil pro letošní rok akci nabitou sportem pod názvem Víkend plný sportu s Mamutem. I díky podpoře společnosti NUTREND si od 9. - 11. května přišli všichni sportovní nadšenci na své.

Cyklojízda Přerovem odstartovala 9. května z výstaviště. Jejím hlavním cílem je popularizace ekologického způsobu dopravy. Jednalo se o masovou akci určenou pro širokou veřejnost. Vyvrcholením celého dne byl 1. ročník triatlonu Mamutman, který byl zahájen plaváním v řece Bečvě a již tady se dostal do čela přední český triatlonista Jan Volár, který si vedení průběžně držel i na kole, kde ho stíhal druhý v pořadí Ladislav Dvořák z týmu EKO. Volár si za 1.36 min doběhl pro vítězství. Mezi ženami zvítězila Jana Žaludková

O den později se konal již 14. ročník mezinárodního cyklomaratonu Mamut Tour, který se jel na třech tratích. Královská trať 212km je zařazena do serie 53x11. Na velmi těžké trati zvítězil ve fotofiniši jeden z favoritů Jakub Svoboda z Kolokrámu před rakouskýn borcem Florianem Gauglem a Adamem Valešem. V ženách si odnesla vítězství Daniela Havránková z Eleven Rubena Test team. Na 11. Ročníku Mamut Bike bikeři bojovali o vítězství na tratích fitnes 30km a na 55km, kde si z velmi početného startovního pole odnesl absolutní prvenství na trati 55km Jan Jobánek a v ženách Svatava Kučná. Souběžně startoval závod cyklistických nadějí do 14 let „Mamutík“.

Nadační běh Přerovem na podporu handicapovaných sportovců proběhl městem již potřetí. V mužích zvítězil Tomáš Bláha, v ženách Martina Vévodová.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena