Višňovský Mistr Slovenska v marathónu 2019

Višňovský Mistr Slovenska v marathónu 2019

Víkend jako na houpačce! Neumanová i Rydval si neporadili s blátem ve Znojmě.

Začátek září je plný mnoha závodů jak doma tak v zahraničí. Tento víkend nás zaskočilo přeložené Mistrovství Slovenska v marathónu , kde Tomáš Višňovský úspěšně obhájil titul a zatím neoficiálně oznámil přestup do zahraniční stáje……

Matouš Ulman startoval v Rakouském Red bull Dolomitenmannu. Bohužel ikdyž jeho cyklistická část nebyla vůbec špatná, tak jeho kolega v týmu co měl na starosti vodáckou část nešťastně zlomil pádlo a poroučel se k břehu. Jeho štafeta závod nedokončila.

Silná skupina cyklistů startovala již tradičně ve Znojmě. Seriál KPŽ na tento závod i díky burčáku přilákal i přes špatné počasí přes 2 tis závodníků. Neskutečné bláto a liják udělalo ze závodu pochodové cvičení ve vinicích. Nejvíce na to doplatila Tereza Neumanová, která jela fantasticky, když ve dvou třetinách trasy byla kolem 36 i mezi muži a suveréně vedla svou ženskou kategorii. Špatně zvolená stopa chvilka nepozornosti, kdy nesjela z vyznačené trasy ji stála vítězství. Řetěz plný bláta, ucpaný převodník a vyskočená brzda….taková byla bilance její jízdy těsně před cílem. Přivolaný přítel, který jel promrzlou Terezku zachránit při otáčení prorazil gumu na autě, takže to pro jejich dvojici nebyl úplně šťastný výlet do Znojma. Terezka odjíždí na těžký etapový závod do Francie, kde se bude připravovat na světový šampionát v silniční cyklistice který ji čeká v Anglii. Budeme jí tedy držet palce. Na domácí trati ji uvidíme až na rozlučce na klasické ČT Author capu kde bude startovat naposledy i Tomáš Višňovský a pokusí se důstojně rozloučit s týmem , který ho dokázal vytáhnout na maratónskou špičku.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena