Vynikající výsledky českých handbikerů v časovce na světovém poháru v belgickém Ostende!

Vynikající výsledky českých handbikerů v časovce na světovém poháru v belgickém Ostende!

Úvodní den světového poháru v cyklistice handicapovaných v Ostende přinesl českým barvám hned dva cenné kovy a řadu významných umístění.

Do čtvrteční časovky nastoupili všichni handbikeři a tricyklisté. Početná startovní pole v jednotlivých kategoriích cyklistů naznačovala již před závodem tu největší světovou konkurenci.

V kategorii H - handbike se z českých závodníků nejvíce dařilo Kateřině Antošové, která po 3 letech zopakovala svůj dosavadní nejlepší výsledkek ve světovém poháru a vybojovala krásné třetí místo a bronzovou medaili. Na stupínek nejvyšší se postavila britská jezdkyně Alicia Dana a druhá skončila Italka Porcelato.

Další z Čechů Patrik Jahoda, který závodí v kategorii H1, zajel pátý nejlepší čas a na úvod světového poháru si připsal kvalitní umístění na páté příčce.

I třetí český handbiker Václav Antal, který se po pěti letech opět vrací do světového poháru, zajel skvělý výsledek. V nabité konkurenci 37 závodníků vybojoval 10. místo a přestože si sám věřil na ještě lepší výsledek, o kvalitě jeho umístění v časovce mluví i to, že předjel např. několikanásobného medailistu mistrovství světa a paralympijských her Hanse Freie nebo Waltera Ablingera a řadu dalších velmi silných závodníků.

Výborný výsledek zaznamenal i český tricyklista Jiří Hindr, který si z Ostende veze zlato za časovku v kategorii T1.

V pátek pokračuje program světového poháru časovkou jednotlivců kategorie C, do které nastoupí cyklista kategorie C2 Ivo Koblasa. Sobota a neděle bude patřit silničním závodům.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena