Wagner skončil na ME v kilometru s pevným startem sedmý

Wagner skončil na ME v kilometru s pevným startem sedmý

Sedmé místo obsadil ve finálové jízdě Robin Wagner na Mistrovství Evropy v Glasgow na kilometru s pevným startem. Favorizovaný Tomáš Bábek se do finále neprobojoval a skončil na nepostupovém devátém místě. Z titulu evropského šampiona se radoval Nizozemec Matthijs Büchli.

Z českých reprezentantek se v dopoledním programu představila také Sára Kaňkovská, jež v kvalifikaci sprintu obsadila 18. místo. V odpoledních rozjížďkách ale s domácí Lauren Bate-Lowe vypadla.

Své místo v evropské špičce potvrdila i desátá v bodovacím závodě na 100 kol, respektive 25 km, Jarmila Machačová.

Na závěr závodního dne se jel poslední závod omnia, kde skončil celkově 18. Nicolas Pietrula. Vítězem se stal britský reprezentant Ethan Hayter.

Z evropského šampionátu přišla také nepříjemná zpráva. Před vrcholem sezony si Denis Rugovac zlomil klíční kost a do závodu nenastoupí. Nyní ho čeká operace a regenerace.

Další program dráhového vystoupení bude pokračovat v neděli kvalifikací ve sprintu. Z Čechů se představí Martin Čechman a Pavel Kelemen. Pokračovat bude Nicolas Pietrula ve stíhačce na 4000 m. Z českých žen přijde na řadu Lucie Hochmann ve vylučovacím závodě. Ve večerním programu finálové rozjížďky se rozhodne ve sprintu žen a také o medaile ve stíhačce na 4000 m. Chybět nebude bodovací závod na 40 km s českým reprezentantem Luďkem Lichnovským.

Po nedělním poledni vyjedou do boje o cenné kovy ženy v hromadném silničním závodě, kde bude Českou republiku reprezentovat dvojnásobná medailistka z domácího šampionátu Melissa Van Neck.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena