Whey Core – pro začátky, na které stojí za to vzpomínat

Whey Core – pro začátky, na které stojí za to vzpomínat

Začátky jsou těžké, ale zároveň nádherné. U kulturistiky to platí dvojnásob. Aby byl váš prožitek ze začátků co nejlepší, je třeba své rané výkony dostatečně podpořit. Není protein, který by odpovídal potřebám začínajících cvičenců lépe než WHEY CORE od společnosti Nutrend.

Syrovátkové proteiny jsou základním kamenem suplementace. Tyto rozpustné zázraky se velmi záhy staly z luxusu nezbytností. Proč? Protože svaly bez bílkovin jsou jako fitko bez činek. Začínající kulturista není průměrný člověk a pro budování musí spotřebovávat alespoň dva gramy bílkovin na kilogram vlastní váhy. Pokud nevlastníte soukromou drůbežárnu, budete asi potřebovat s takovým přísunem bílkovin trochu pomoci.

A k tomu není lepší pomocník než 100% čistý syrovátkový protein WHEY CORE. Whey Core (dříve Whey Core 55) se od svého brášky jménem 100% Whey protein liší přítomností exkluzivního a vysoce kvalitního sacharidu. Obsahuje 55% bílkovin v každé dávce pro potřeby svalů zvykajících si na pořádný výprask. Kvalitní syrovátkový koncentrát je vyráběn moderní technologií ultrafiltrace, která zajišťuje vysokou biologickou hodnotu. Jako bonus každému přijde vhod 5000 mg BCAA vměstnaných do každé dávky. Whey Core je navíc obohacen o Maltodextrin, což je oligosacharid natolik rafinovaný, že se v těle štěpí postupně – a tím zabraňuje, aby vám hladina krevního cukru vystřelovala tam a zpátky jako na houpačce. Pokud dnes někdo začíná se zvedáním železa, pak jistě proto, aby nabíral svaly a ne proto, aby nabíral tuky. Z tohoto důvodu je Maltodextrin ideálním zdrojem energie – ke všemu totiž podporuje anabolické pochody, které energii směřují rovnou a přímo do svalů.

Proč Whey Core? Protože zatímco produkty od firmy Nutrend vítězí v testech chuti i poctivosti, zámořské produkty jsou často pochybné kvality a svou nevábnou chutí dokonce mohou odradit cvičence od používání suplementace vůbec. A to není správně, protože lidé, kteří udělali onen důležitý krok a pustili se do boje za větší sílu a dokonalejší tělo, si za svou námahu zaslouží kvalitní a poctivou odměnu. Mohou si ji dopřát v podobě lahodných příchutí vanilky, jahody, maliny + borůvky či čokolády + kakaa. Dejte svému začátku punc něčeho pořádného, aby se na něj jednou vyplatilo vzpomínat.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena