5 tipů, jak mít aktivní ráno

5 tipů, jak mít aktivní ráno

Tím, jak začnete, tak se bude i celý váš den odvíjet. Víme, jak ho správně nastartovat a nabít se energií. Text: Soňa a Michal, Running2.cz

Spěte bez závěsů

Je pravda, že pokud je ložnice zatemněná, tak se dobře spí. Jenže pak se hůře vstává. Když totiž vyjde slunce a postupně se bude rozednívat, světlo vnímá i tělo, a tak se připravuje na vstávání. Náhle, když zazvoní budík, to pro něho není takový šok. Jestli vám ranní světlo vadí, nechejte žaluzie nebo závěsy zatáhnuté jen napůl.

Napijte se

Ihned, jak vstanete, tak se napijte. Může to být teplá voda s citrónem, která dodá energii a nastartuje zažívaní, ale skvělý je například mladý ječmen. Super potravina plná vitamínů, minerálů, chlorofylu a kyseliny listové, které spolu s vodou dodají tělu ještě před snídaní vše, co potřebuje.

Zacvičte si
Stačí pět minut – protáhnout se a udělat si strečink. V těle se krásně rozproudí energie a budete se cítit lépe a méně rozlámaní. Skvělý je například Pozdrav slunci z jógy. Že na to nemáte čas? A na surfování na sociálních sítích máte. Vyměňte si to!

Nasnídejte se
Vynecháváte snídani? Pak jste hned určitě unavení. Tělo totiž nemá z čeho brát energii. Pokud spěcháte, zkuste rychlo snídani. My máme rádi proteinové kaše Nutrend. Stačí je jen zalít horkou vodou a je hotovo. Pak posypat ovocem a perfektní snídaně je na světě.

Zkuste aromaterapii ve sprše

Ráno se nastartujte sprchou. Měla by být vlažná a k tomu použijte sprchový gel s vůní citrusů. Skvělé jsou bio přípravky, které neobsahují syntetické vůně, ale éterické oleje z citrusů. My máme rádi například Citrusový osvěžující sprchový krém Weleda nebo sprchový gel s mátou a bergamotem od značky Alverde. Hned vás jejich aroma výborně probudí!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena