5 tipů, jak si v předjarním období udržet energii

5 tipů, jak si v předjarním období udržet energii

Zima byla dlouhá, a tak občas máme pocit, že jsme unavení a chybí nám ten správný elán do života. Naštěstí se s tím ale dá dělat hodně. Zde jsou naše tipy: Text: Soňa a Michal, Running2.cz

1. Ráno si protáhněte těloKrátká cvičební sestava před snídaní nebo lehký běh nalačno nastartují celý organismus a dodají dobrou náladu. Stačí jen pár cviků do deseti minut. Že na to nemáte čas? Udělejte si z toho návyk. Vydržte to 21 dní a pak už vám přijde jako normální ranní rutina.

2. Snídejte
Snídaně je jedním z nejdůležitějších denních jídel. Dodá totiž tělu energii na celý den, která se postupně bude uvolňovat a nestane se vám pak, že by najednou z ničeho nic došla. Snídejte také, pokud sportujete. Naší oblíbenou snídaní je jogurt s ovocem a vločkami nebo proteinová kaše.

3. Choďte na čerstvý vzduch
Protože rádi běháme, tak jsme venku často, ale i taková krátká procházka udělá hotové divy. Nebo zkuste do práce či z práce jít pěšky nebo jet na kole. Uvidíte, jak vám to po náročném dni hezky vyčistí hlavu.

4. Relaxujte
Když je organismus unavený, není dobré nic lámat přes koleno a do něčeho ho nutit. Zkuste si zajít také do wellnessu, do páry, sauny nebo se uvolněte ve vířivce.Vynikající jsou na toto období také posilující masáže, třeba ajurvédské nebo aromaterapeutické, které dokáží zklidnit i dodat energii.

5. Zamlsejte si
Dát si něco dobrého není hřích, udělá to tělu dobře. Pokud sportujete, tak po výkonu můžete mlsat bez výčitek, tělo lépe spaluje. My po běhání máme moc rádi proteinové tyčinky Evoq nebo ovocné Just Fruit. Dodá nám to energii, zaženete chuť na sladké a také zasytí před tím, než si dáme normální jídlo.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena