Klíč k úspěchu je pravidelná strava

Klíč k úspěchu je pravidelná strava

To, jak žijeme, se odráží nejenom na našem vzhledu, ale také na tom, jak se cítíme a jaká je celková kvalita našeho života.

Pravidelné doplňování energie ze stravy je tak klíčem ke zdravému životnímu stylu. Pokud se rozhodneme udržovat správnou, pravidelnou stravu a cvičení, pak je to cesta, jak prožít život naplno.

Dnešní rychlá doba neumožňuje jíst vždy tak, jak by tělo pro zdravé fungování potřebovalo. Většina lidí má život plný stresu, kdy povinnosti v práci a péče o domácnost jsou na seznamu dříve nežli péče o své zdraví. Podle studií stále více lidí nesnídá, a to včetně dětí. Přemíra povinností si ale vybírá svou daň. A co vy? Snídáte? Svačíte?

Nová produktová řada plná proteinů a energie

Pro ty z vás, kteří chtějí své stravovací návyky změnit, přicházíme s novou produktovou řadou Just Live Well. Věříme, že funkční člověk je pro sebe a pro ostatní daleko více užitečný. V této uspěchané době je důležité udělat si čas pro sebe a dopřát si kvalitu.

Protein Bar

Hledáte rychlou svačinku, kterou můžete strčit jen tak do kapsy nebo kabelky? Proteinová tyčinka s dobře vyváženým poměrem živin vás perfektně zasytí a dodá potřebné množství energie. Mnozí jistě ocení i tělu prospěšné vitamíny skupiny B, kyselinu listovou či biotin. Hledáte ideální mlsání do vašeho tréninku nebo jen chcete doplnit bílkoviny chutnou formou. 7 luxusních příchutí, a navíc bez lepku. Tyčinka je vhodná i pro sportují mládež.

Protein Pancake

Neodolatelné proteinové palačinky za pár minut. Když chcete nadstandardní snídani, svačinku či dezert plný bílkovin. Směs je složená z kvalitního mléčného proteinu, rýžové a pohankové mouky. Je zcela bez lepku, konzervantů i umělých barviv. Popusťte uzdu své fantazie a přidejte pár oříšků, ovoce či tvarohu. Uvidíte, že takové dobrotě neodolají ani vaše ratolesti.

Whey Protein

Zažeňte pocit hladu a chutě na sladké. Kvalitní syrovátkový koncentrát pro doplnění lehce stravitelných a dobře využitelných bílkovin. Bílkoviny hrají zásadní úlohu v růstu a udržení svalů. Tedy je ideální jak po tréninku, tak kdykoliv během dne, když nestíháte běžné jídlo. Produkt je vhodný i pro mladistvé sportovce od 12 let.

Protein Breakfast

Nastartujte svůj den s proteinovou kaší na bázi bezlepkových ovesných vloček. Ovesné vločky jsou skvělým zdrojem komplexních sacharidů, které vám dodají energii na celé dopoledne. Dopřejte si vysokou nálož bílkovin, vápník a vitamíny D a K2 pro optimální stav kostí. Kaše je ideální pro rychlou přípravu snídaně nebo svačiny v dopoledních i odpoledních hodinách. Přidejte ovoce, oříšky nebo lžičku ořechového krému. Dobrou chuť.

Flapjack

Cereální tyčinka na bázi bezlepkových ovesných vloček, vhodná tedy i pro celiaky. Ovesné vločky jsou skvělým zdrojem komplexních sacharidů. Energetická tyčinka s vysokým obsahem vlákniny. Svačina, která vás dostatečně zasytí během vašeho aktivního dne nebo při dlouhých túrách. Díky skvělému složení je vhodná nejen pro dospělé, ale i pro děti.

20.12.2023

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena