NUTREND oslavil 30 let ve velkém stylu!

NUTREND oslavil 30 let ve velkém stylu!

V sobotu 16. 9. proběhla velkolepá oslava 30 let NUTREND, večer vyvrcholil narozeninovou párty v NUTREND World, který zároveň oslavil 5. výročí od svého otevření. Pojďte se s námi podívat, jak se narozeninový den vydařil.

Ve 13 hodin jsme otevřeli areál NUTREND, kam v průběhu dne zavítalo více než 1000 návštěvníků. O příjemnou atmosféru se postaral DJ a moderátor Lukáš Kobza z rádia Haná. V rámci doprovodného programu jsme připravili sérii přednášek, rozhovorů a soutěží. Měli jsme tu čest představit novou spolupráci s Petrou Kvitovou, úspěšnou českou tenistkou, která se stala tváří řady produktů #JustLiveWell. K vidění byla také fight show olomouckého klubu Muay Thai nebo fitness exhibice v podání Natálie Myslíkové, Veroniky Pluskalové, Miroslava Juríčka nebo Pavla Szotkowského.

Mezi hosty byli mimo jiné účastníci reality show Survivor 2023. Návštěvníci si mohli poměřit síly ve sportovní výzvě s Johankou, Mattym a Tomášem a vyhrát hodnotné ceny.

Nechybělo ani bohaté občerstvení od kuchařů restaurace NUTREND World. Další dobroty připravili naši partneři –⁠ míchané drinky, domácí sirupy, čokoládové lahůdky nebo unikátní Selfieccino automat s fotografií natištěnou v pěně kávy.

Představili jsme také limitovanou kolekci oblečení a doplňků 30YRS, speciálně navrženou k 30. výročí NUTREND. Produkty z této kolekce si můžete koupit na našich stránkách.

Potěšil nás obrovský zájem návštěvníků o exkurzi do výroby, kde bylo možné si prohlédnout stroje na výrobu proteinových tyčinek, sypkých i tekutých produktů. Návštěvníci se dozvěděli řadu zajímavých informací o naší produkci –⁠ tipli byste si, kolik tyčinek jsme zvládli vyrobit za posledních 10 let? Je to neuvěřitelných 192 milionů!

Mysleli jsme i na nejmenší, pro které jsme připravili řadu atrakcí, například obří nafukovací skluzavku, elektro autíčka nebo NERF arénu. Zvídavé děti se mohli dozvědět něco o první pomoci od zdravotníků Fakultní nemocnice Olomouc nebo si prohlédnout hasičské auto.

Narozeninovou oslavu jsme zakončili večerní afterparty v prostorách restaurace NUTREND World s bohatým rautem a hudebním doprovodem. Součástí bylo vyhlášení tomboly na podporu Martínka, který trpí vzácným genetickým onemocněním. Díky vám jsme vybrali částku 50 200 Kč, která mu pomůže financovat nákladnou léčbu.

Děkujeme všem návštěvníkům i partnerům za jejich účast, a doufáme, že se brzy potkáme na další NUTREND akci!

4.10.2023

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena