Half Triatlon

Half Triatlon

Připravili jsme pro vás tréninkovou příkladovou trasu, která je určena pro všechny začátečníky i mírně pokročilé závodníky. Kromě správného protažení před tréninkem a nadšení pro samotný triatlon je důležité správně rozprostřít síly. Aby jste udrželi energii a podpořili výkon, vypracovali jsme pro vás produktový balíček šitý na míru. Jak ho správně využít?

Pitný režim

Isodrinx: Nejdůležitější pro sportovce je doplňovat tekutiny. Náš Isodrinx si rozmíchejte ve vodě a popíjejte po menších doušcích po celou dobu tréninku nebo závodu. Udržíte správnou hydrataci organismu a také potřebné minerální látky. V balíčku máte 5 samostatných dávek, které si můžete nachystat předem do bidonu. Pokud bude extrémní teplo, doporučujeme dokoupit další balení Isodrinx 5x35g.

Před tréninkem

Endurosnack gel: Cca 20 minut před plaváním si dejte náš gel. Díky němu doplníte všechny potřebné látky před náročnou aktivitou jako je 1,9 km ve vodě. Kromě pomalu vstřebatelných sacharidů obsahuje i BCAA a taurin. Funguje i při vysokých tepových frekvencích.

Během tréninku - plavání

Carbosnack gel: Po náročném plavání doporučujeme doplnit pitný režim prostřednictvím Isodrinxu a přidat náš další gel, který obsahuje rychlé sacharidy, a tím vás nakopne před 90 km jízdou na kole. Navíc je rychle stravitelný a nemusíte se zdržovat pevnou stravou při převlékání do dresu.

Během tréninku - kolo

Endurance bar: Kromě hydratace vodou a Isodrinxem, doporučujeme na celou jízdu doplňovat energii tyčinkou Endurance Bar. Důvodem je především to, že díky ní přijímáte do těla sacharidy s postupným uvolňováním, obohaceny o BCAA, vitamíny, a také dobře stravitelnou formu bílkoviny (WPC). Doporučujeme jíst postupně a zapíjet.

Carbosnack gel a Magneslife: V poslední etapě jízdy doporučujeme opět zařadit rychlé sacharidy ve formě gelu, které vás připraví na půlmaraton. Často se také stává (hlavně ve velkém vedru), že při závodě nebo tréninku dostanete křeče. Magneslife je pohotovostní shot, který funguje téměř okamžitě. Často jej sportovci využívají také při pocitu malátnosti, bolestech hlavy a podobných problémech, které vás na tak dlouhém závodě mohou potkat. Mějte jeden shot při sobě.

Během tréninku - běh

Carbosnack gel: V tuto chvíli už toho máte za sebou docela dost, proto jsme pro běh zvolili Carbosnack gely v kombinaci s Isodrinxem. Časové odstupy od jednotlivých gelů necháme na vás, ale je dobré si to rozvrhnout tak, abyste před cílem neztratili energii. Naše doporučení je cca po 30 - 40 minutách podle vaši výkonnosti.

Po tréninku

Regener: Po tak náročné trati jako je střední triatlon, kdy jste 4 - 6 hodin vysoce aktivní, je nutné dodat tělu všechny živiny, které jste vyčerpali a zregenerovat. Pro tento případ jsme vyvinuli mezinárodně uznávaný produkt Regener. Obsahuje minerály a vitamíny, které doplníte a pomůžete tělu dostat se do rovnováhy. Regener doporučujeme konzumovat pomalu a postupně vypít v průběhu cca 20 minut.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena