Jaký zvolit energy drink

Jaký zvolit energy drink

Rozšířili jsme nabídku populárních energy drinků. Jemně sycené nápoje v znovu uzavíratelné lahvi jsou vyhledávány pro efekt stimulace, osvěžení a podporu aktivity. Umí však nabídnout mnohem víc!

Energy drinky stále více získávají na oblibě

Určitě znáte situace, kdy jste unavení, bez energie a potřebujete „nakopnout“. Vedle běžné kávy se na výsluní postupem času dostaly mimo jiné i energy drinky. Od příležitostné konzumace, často spojené s večerní zábavou, se staly běžnou součástí denního režimu mnoha lidí.

Energetické nápoje jsou nealkoholické nápoje, které obsahují účinné látky pro snížení pocitu únavy a vyčerpání, dále také cukr či umělá sladidla, bylinné výtažky nebo aminokyseliny. Těžiště účinku energetických nápojů leží obvykle v obsahu kofeinu a cukru, případně i v synergii jiných účinných látek.

Moderní funkční drinky nabízí nejen řešení pro energetickou krizi, ale doplní i další tělu prospěšné látky. Navíc jsou zcela bez cukru, a tak se nemusíte bát, že kvůli nim překročíte doporučený příjem sacharidů, který by se mohl uložit ve formě tuků.


N1 Drink

Pokud potřebujete pořádně nakopnout a udržet se v tempu, pak je N1 DRINK tou správnou volbou.

Tento drink patří do naší řady výrobků N1, které vás ,,nastartují“. Obsahuje směs vysoce účinných látek, L-argininu, beta-alaninu, taurinu, glukuronolaktonu a vysoký obsah kofeinu. Mezi další benefity patří obsah cholinu, který podporuje metabolismus lipidů a přispívá k udržení normální funkce jater.

Doporučené dávkování: užijte maximálně 1 láhev za den cca 20 minut před fyzickým výkonem nebo při únavě. Nepřekračujte doporučené dávkování.

BCAA Energy Drink

Skvělá volby pro aktivně sportující jedince, díky obsahu BCAA a stimulujícím látkám.

Tento drink patří do naší řady výrobků obsahujících esenciální aminokyseliny L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin. Mimo tyto esenciální rozvětvené aminokyseliny obsahuje ještě navíc vitamíny B3 a B5 které podporují energetický metabolismus a přispívají ke snížení únavy a vyčerpání. Dalšími účinnými látkami jsou taurin a kofein. Obsažené vitamíny B6 a B12 se podílejí na správné funkci nervové soustavy a optimalizují tvorbu červených krvinek.

Doporučené dávkování: maximálně 1 láhev za den, 20 – 30 minut před nebo v průběhu fyzického výkonu.



EXPLOSIN

Předtréninkový instantní nápoj pro silové i vytrvalostní sporty.

Směs účinných látek obsahuje kromě kofeinu a taurinu také antioxidant vitamín C, který se mimo jiné podílí na správné tvorbě kolagenu a optimálnímu energetickému metabolismu. Vitamín B2 a B6 vám navíc pomohou snížit pocity únavy a vyčerpání a přispívají k normální tvorbě červených krvinek. Explosin je jedinečný také díky značkové směs Vinitrox™, což je patentovaná synergická kombinace polyfenolů z jablek a hroznů.

Doporučené dávkování: Dávku 6 g rozmíchejte do 130 – 160 ml vody. Konzumujte 15 minut před tréninkem.

Myslete však i na to, že energetické nápoje nejsou vhodné pro děti a osoby, které mají problémy s krevním tlakem. Dále nejsou vhodné před spaním, v těhotenství, při kojení a v kombinaci s alkoholem.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena