NUTREND WORLD JE OTEVŘEN

NUTREND WORLD JE OTEVŘEN

Ve čtvrtek 27. 9. 2018 se slavnostně otevřely prostory tohoto jedinečného komplexu, který je oslavou sportu a zdravého životního stylu.

Velkolepé opening party se zúčastnili sportovci Nutrend Teamu, například Jaromír Jágr, Petr Vabroušek, Olga Šípková, Jiří Ježek, Jaroslav Kulhavý, a známé české celebrity, Iva Pazderková, Václav Noid Bárta, Gabriela Partyšová a Simona Krainová, která začátkem týdne představila nový beauty produkt Masterpiece připravený exkluzivně ve spolupráci se společností Nutrend.

NUTREND World nabízí služby na té nejvyšší úrovni. Špičkově vybavené fitness centrum je situováno do tří pater a doslova nabito nejnovějšími posilovacími stroji a technologiemi. Na více než 1500 m2 najdete Cardio zónu, posilovnu se stroji Hammer Strength speciálně vyrobenými pro NUTREND World s unikátní technologií e-treninku, moderní diagnostiku, horolezeckou stěnu a cvičební sály, kde můžete navštívit celou řadu skupinových lekcí, postará se o vás tým zkušených trenérů.

Moderní butikový hotel, kde je každý pokoj originál a promyšlený do sebemenšího detailu, nabízí dokonalé výhledy na Svatý Kopeček či panorama Olomouce. Hosté budou mít možnost využít privátní wellness a mnoho typů ajurvédských procedur. Součástí komplexu bude kongresové centrum, prostory pro show kitchen či kavárna.

Stylová restaurace po celý den servíruje kvalitní jídlo jen z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Koncept self service a open kitchen nabízí téměř nepřeberné množství variant, k dispozici je tým kuchařů, pekařů a cukrářů, aby uspokojili i ty nejnáročnější požadavky.

NUTREND World je tu pro vás! www.nutrendworld.cz

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena