Sport Fun Fest nadchnul Hlučín

Sport Fun Fest nadchnul Hlučín

První ročník festivalu Sport Fun Fest vyvrcholil v neděli 31. srpna v areálu Hlučínské štěrkovny. Sportovní festival, jehož byla společnost NUTREND partnerem, byl atraktivní, stylovou, vzdělávací, soutěžní a hlavně zábavní akcí pro děti i dospělé všech věkových kategorií.

Diváci si užili vystoupení známých sportovců Moravskoslezského kraje a úspěšných reprezentantů České republiky, autogramiády a setkání s významnými osobnostmi českého sportu, závody a jiná přátelská utkání a spousty dalších sportovních aktivit.

Organizátoři připravili celkem 7 zón, které nabídly obrovské množství atrakcí - adrenalin zóna (například exhibice free style, ukázka vozidla z Rallye Dakar, freedriving, aerobic a další), fit zóna (tréninky s profi trenéry, pole dance, nordic walking, pilates), dětská zóna (trampolíny, provazochodectví), zóna hřiště (volejbal, basketbal, hokej, ragby a zurb futbal), wake zóna (závody na vodních lyžích), vodní záchranná zóna a zóna sportovní kynologie. ?Cílem organizátorů bylo seznámit veřejnost se sportovními kluby Severomoravského kraje a seznámit publikum s hvězdami sportovního světa, které jsou úzce spjaty s Moravskoslezským krajem.

Součástí projektu byl i charitativní běh na pět kilometrů nazvaný Běh s Majklem. Výtěžek získal ostravský mobilní hospic Ondrášek. Tohoto běhu se zúčastnil i horolezec Libor Uher, který v roce 2007 vystoupil i na K2, druhou nejvyšší horu světa.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena