Proč se nemusíte bát cukru – SPORTOVNÍ TYČINKY

Proč se nemusíte bát cukru – SPORTOVNÍ TYČINKY

Častou otázkou bývá, jak doplnit energii, aby člověk nehladověl, doplnil energii, ale zároveň aby zažívací trakt nezatížil natolik, aby si nepřivodil ještě nějaké zažívací obtíže?

Hobby závodníci, kteří běhají 5 nebo 10 km dlouhé tratě na oblíbených městských běžeckých sériích, jako je NN NIGHT RUN, často podceňují přípravu v oblasti sportovní výživy.

Sami se na stánku setkáváme s těmito reakcemi: "Nepotřebuji to. Stačí voda. Je tam moc cukru. Je to chemie. Neznám to nebo nevím, co to se mnou při běhu udělá" . Velice častá, v tomto případě neopodstatněná, je reakce na přítomnost cukrů.

Jak je to nejen s cukrem ve sportovní výživě při intenzivním výkonu, kdy a jak může být efektivní pro dosažení vytouženého cíle?

Pro jednoduché objasnění jsme vytvořili 3 animace s použitím základních produktů – doplňků stravy pro sportovce, které se obvykle doporučují při sportovní aktivitě:

ENERGIE VE FORMĚ SPORTOVNÍ TYČINKY

Jak efektivně doplnit energii během sportovní zátěže nižší intenzity

Častou otázkou bývá, jak doplnit energii, aby člověk nehladověl, doplnil energii, ale zároveň aby zažívací trakt nezatížil natolik, aby si nepřivodil ještě nějaké zažívací obtíže? Pokud máte aktivitu s nižší tepovou frekvencí, tak vám můžeme doporučit různé energetické tyčinky, prostřednictvím kterých dodáte tělu potřebné cukry i komplexní sacharidy. Řada z nich také obsahuje přidané antioxidanty, vitamíny, minerály či aminokyseliny, takže nejenom že zaženete pocit hladu a doplníte nezbytnou energii pro sportovní výkon, ale také doplníte tělu potřebné mikroživiny. Pro sportovní aktivitu, zvláště pak v horkých dnech, doporučujeme vybírat sportovní tyčinky bez polevy.

VOLTAGE ENERGY BAR

Je cereální tyčinka na bázi ovesných otrub s obsahem kombinace sacharidů, pro ještě lepší využití energie. Kromě ostatních sacharidů obsahuje i menší množství značkového disacharidu isomaltulózy (Palatinose™), která uvolňuje energii postupně. Dále obsahuje vitamíny C, E a zinek, který podporuje správnou funkci našeho imunitního systému a přispívá k normální syntéze bílkovin.



ENDURANCE BAR

Představuje pořádnou dávku energie pro rychlé využití. Prostřednictvím této tyčinky dodáte tělu i další potřebné živiny, jako jsou dobře vstřebatelné bílkoviny a esenciální aminokyseliny (BCAA), některé vitamíny skupiny B a antioxidant vitamín E. Je snadno rozpustná v ústech a je tak ideální pro vytrvalostní sporty během nižší fyzické zátěže. Každou porci doporučujeme zapít.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena