Trasa 10–15 km – běh

Trasa 10–15 km – běh

Připravili jsme pro vás tréninkovou příkladovou trasu, která je určena pro všechny začátečníky i mírně pokročilé běžce. Kromě správného protažení před tréninkem a nadšení pro samotný běh je důležité správně rozprostřít síly. Aby jste udrželi energii a podpořili výkon, vypracovali jsme pro vás produktový balíček šitý na míru. Jak ho správně využít?

Pitný režim

Isodrinx – Nejdůležitější pro běžce je doplňovat tekutiny. Náš Isodrinx si rozmíchejte ve vodě a popíjejte po menších doušcích po celou dobu tréninku. Udržíte správnou hydrataci organismu a také potřebné minerální látky. Na každou trať jsme nastavili vhodné množství.

Před tréninkem

Voltage energy bar – Dejte si cca 20 minut před tréninkem energetickou tyčinku, která skvěle chutná, a především vás připraví na aktivitu. Hlavní složkou jsou sacharidy s postupným uvolňováním, což pro vás znamená, že získaná energie z tyčinky se do těla uvolňuje postupně. Navíc je dobře stravitelná i při velké zátěži.

Během tréninku

Endurosnack gel – Cca po 30 minutách běhu je vhodné doplnit další energii. Tentokrát doporučujeme gel. Ten se dobře přijímá i při náročné aktivitě s vysokou tepovou frekvencí. Kromě pomalu vstřebatelných sacharidů obsahuje i BCAA a taurin.

Po tréninku

Regener – Abyste mohli po závodě nebo tréninku bez problému fungovat a užít si den, zařadili jsme produkt, který je to nejlepší, co si můžete dát na regeneraci ihned po zátěži. Obsahuje minerály a vitamíny, které doplníte a pomůžete tělu dostat se do rovnováhy. Regener doporučujeme konzumovat pomalu a postupně vypít v průběhu cca 20 minut.

1.3.2020

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena