Trasa 15–30 km – běh

Trasa 15–30 km – běh

Připravili jsme pro vás tréninkovou příkladovou trasu, která je určena jak pro mírně a středně pokročilé, tak pro vyznavače dlouhých tratí. Skvělé v přípravě na půlmaraton. Kromě správného protažení před tréninkem a nadšení pro samotný běh je důležité správně rozprostřít síly. Aby jste udrželi energii a podpořili výkon, vypracovali jsme pro vás produktový balíček šitý na míru. Jak ho správně využít?

Pitný režim

Isodrinx: Nejdůležitější pro běžce je doplňovat tekutiny. Náš Isodrinx si rozmíchejte ve vodě a popíjejte po menších doušcích po celou dobu tréninku. Udržíte správnou hydrataci organismu a také potřebné minerální látky. Na každou trať jsme nastavili vhodné množství.

Před tréninkem

Voltage energy bar: Dejte si cca 20 minut před tréninkem energetickou tyčinku, která skvěle chutná, a především vás připraví na aktivitu. Hlavní složkou jsou sacharidy s postupným uvolňováním, což pro vás znamená, že získaná energie z tyčinky se do těla uvolňuje postupně. Navíc je dobře stravitelná i při velké zátěži.

Během tréninku

Endurance bar: Cca po 1 hodině náročné aktivity je vhodné doplnit další energii. Tentokrát doporučujeme energetickou tyčinku, která je kromě sacharidů s postupným uvolňováním obohacena o BCAA, vitamíny a také dobře stravitelnou formu bílkoviny (WPC). Doporučujeme jíst postupně a zapíjet.

Carbosnack gel: Pokud vám nebude stačit Endurance bar, doporučujeme při delším tréninku jako je tento další s našich gelů, který obsahuje rychlou energii. Když už cítíte tzv. "těžké nohy", gel vám pomůže překonat krizi. Má téměř okamžitý náběh.

Magneslife: Často se stává (hlavně ve velkém vedru), že při závodě nebo tréninku dostanete křeče. Magneslife je pohotovostní shot, který funguje téměř okamžitě. Často jej sportovci využívají také při pocitu malátnosti, bolestech hlavy a podobných problémech, které vás mohou potkat i před startem. Proto doporučujeme dát si jeden shot i ráno před tím, než vyběhnete na trať.

Po tréninku

Regener: Abyste mohli po závodě nebo tréninku bez problému fungovat a užít si den, připravili jsme pro vás produkt, který je to nejlepší, co si můžete dát na regeneraci ihned po zátěži. Obsahuje minerály a vitamíny, které doplníte a pomůžete tělu dostat se do rovnováhy. Regener doporučujeme konzumovat pomalu a postupně vypít v průběhu cca 20 minut.


1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena