Účinné složky kloubní výživy

Účinné složky kloubní výživy

Hledáte nejsilnější kloubní výživu? Uvažujete dokonce o kloubní výživě pro koně, nebo jiné veterinární formě suplementu? Potom tedy zbystřete!

Kloubní přípravky podobné formy obsahují velké množství sulfátových, chcete-li sirných složek. Sirné sloučeniny ve velkém množství mohou pomoci vytlačit zánět z těla (tedy i z kloubů), ale není to řešení problému, který v kloubních nebo pojivových tkáních nastal. Po vysazení těchto přípravků se velmi rychle vše vrátí do vyběhlých kolejí, a u kloubů to lze považovat doslova!

Vrátíme-li se k užívání těchto přípravků, nebo je budeme užívat dlouhodobě, můžeme vlivem vysokých dávek sirných složek dosáhnout zdravotních komplikací, mezi kterými lze jmenovat ledvinové problémy, vyšší hladinu krevního cukru a jiné závažné komplikace. Zamysleli jste se někdy nad tím, proč není síra zařazena mezi makrominerály?

Ti z vás, kteří se orientují mezi účinnými látkami, dokáží rozlišit produkty obsahující pouhé placebo, nebo jen s minimem účinných látek a vytvoří s jednoho či dva favority, které pravidelně používají. Společnost Nutrend pevně věří, že právě nový FLEXIT GOLD DRINK je skvělý instantní nápoj, který si mezi své favority jistě zařadíte. Díky devíti účinným látkám, vynikajícím nejen svou mimořádnou kombinací, ale i díky vysokému množství těchto účinných látek, dosáhnete ideálního nutričního a fyziologického efektu.

Pokud si uvědomíme fakt, že naši tělesnou bílkovinu tvoří z 30% kolagen, je zcela na místě se snažit o jeho pravidelnou obnovu. Většina kolagenu je obsažena v naší kůži, ale kolagen se také účastní životně důležitých funkcí všech systémů, orgánů a tkání. Je také hlavní složkou všech vazů, šlach, kostí a nehtů. Společnost Nutrend ve svém výrobku FLEXIT GOLD DRINK používá speciální rybí kolagenové peptidy Naticol®, produkované enzymatickou hydrolýzou, který vyniká svou nízkou molekulární hmotností. Rozhodnutí, zda sáhnete po hovězí, či vepřové želatině, nebo si vyberete speciální rybí kolagenové peptidy Naticol® je čistě na vás samotných, ale věřím, že se rozhodnete správně.

Další účinnou látkou v produktu FLEXIT GOLD DRINK je dostatečné množství vitamínu C, který má jako jediný Evropským úřadem pro bezpečnost potravin (EFSA) udělený status nejen podpory imunity, ale také podpory tvorby kolagenu pro normální funkci cév, kostí, chrupavky, dásní a kůže v našem těle.

Jak jsme zmínili na začátku, tak FLEXIT GOLD DRINK obsahuje celkem devět účinných látek. Mezi ně řadíme i extrakt z rostliny Boswellia serrata, dále glukosamin sulfát, chondroitin sulfát a methylsulfonylmethan (MSM), které obsahují organicky vázanou síru a kyselinu hyaluronovou a vitamín B6 a vitamín D.

Když si uvědomíme, že naše tělo nejsou jenom kosti nebo svaly, a že celý náš pohybový aparát je přímo závislý na funkčních kloubech, pochopíme nutnost péče o celé pohybové ústrojí. Mějme na paměti, že na naše tělo neustále působí gravitace, a když to spojíme s nadváhou, nebo s náročnou fyzickou aktivitou, nebo nevhodným životním stylem, máme tu předpoklad kloubních zánětů, nebo dokonce úrazů. Mimo vhodné úpravy stravovacích návyků, lze uplatnit i zcela nový doplněk stravy FLEXIT GOLD DRINK, který je určen právě pro intenzivně trénující sportovce, nebo také pro aktivní lidi po úrazech či při obtížích pohybového aparátu.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena