Nevíte si rady, jak vybrat tu správnou tyčinku?

Nevíte si rady, jak vybrat tu správnou tyčinku?

Máme pro vás hned 4 varianty a tipy, které jsou vhodné jak pro vás, tak i pro vaše děti. Ať už chodíte na túry nebo do fitka, rychlá, chutná a výživná svačinka se vždycky hodí.

Cereální tyčinky vám dobře poslouží, pokud hledáte rychle dostupný zdroj energie pro aktivní den. Ovesné vločky jsou jedním z nejlepších zdrojů komplexních sacharidů, které uvolňuji energii postupně a tím vám energie vystačí po delší dobu. Tento druh tyčinek perfektně zasytí, a přitom jsou vhodné i během zátěže s větší intenzitou. Vyzkoušejte Voltage Energy Bar nebo Flapjack Gluten Free.

Ořechové tyčinky mějte vždy po ruce, pokud vás honí mlsná. Ořechy jsou přirozeně bohaté na vitaminy, minerální látky, a navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, tedy takové tuky, které by ve zdravém jídelníčku neměly chybět. Kombinaci skvělé chuti, křupavých oříšků, semínek a medu představuje DeNuts nebo DeNuts varianta v hořké čokoládě.

Proteinové tyčinky ocení ti z vás, kteří jsou příznivci fitness aktivit a chtějí chutnou formou doplnit chybějící bílkoviny, které jsou nezbytné pro růst a udržení svalové hmoty. Zařadit je můžete mezi jídly jako chutnou svačinku nebo pro doplnění živin a energie po tréninku. Vhodná varianta proteinové tyčinky i pro sportující mládež je Protein Bar.

Ovocné tyčinky vás překvapí svou jedinečnou osvěžující a lehkou chutí. Jsou ideální menší svačinkou pro doplnění energie před aktivitou, po ní nebo kdykoliv během dne. Just Fruit nabízí neodolatelných 50 % šťavnatého ovoce v tenkém oplatku.

Bc. Veronika Pokorná, DiS.

Bc. Veronika Pokorná, DiS. 6.12.2023

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena