Nejlepší tipy, jak si užít aktivní dovolenou

Nejlepší tipy, jak si užít aktivní dovolenou

Moře, slunce, pohoda! Jste stále v pohybu a nedovedete si představit, že o dovolené tomu tak nebude? Tady jsou naše tipy, jak se o volnu hýbat zábavně a přitom efektivně. Text: Soňa a Michal, Running.cz

Palte kalorie u vody
Vodní sporty patří mezi nejlepší spalovače kalorií. K těm nejúčinnějším patří paddlebording – tedy ježdění ve stoje na prkně s pádlem, aquaerobik a windsurfing. Spojte příjemné s užitečným – zkuste zábavu i pohyb.

Nastartujte den běháním
Pokud víte, že na pláži strávíte celý den, proběhněte se ještě před snídaní. Není takové horko, všude je málo lidí, příroda se probouzí a vy rozproudíte v těle energii, která vám vydrží po celý den a nezlenivíte tak.

Pozor na přemíru jídla
Švédské stoly jsou skvělé pro chuťové buňky, ne už tak pro linii. Člověk chce neustále něco ochutnávat a tak toho spořádá více, než by chtěl. Udělejte to tak, že si na talíř naložíte jednu porci, jako doma a pak už si znovu přidávat nebudete chodit.

Hodně choďte
Na místo toho, abyste do města jeli taxíkem nebo autobusem, se do něj večer vydejte pěšky a pak také po svých zpět. Nadýcháte se čerstvého vzduchu, dobře strávíte večeři a bude se vám pak lépe usínat.

Plavejte
Když jste u vody, využijte ji ve svůj prospěch a plavejte co nejčastěji můžete nebo si naordinujte čas, po který budete plavat. Plavání svědčí celému tělu, posilujete ho, zpevňujete, je skvělé pro záda a také pro klouby.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena