Doručení do PPL Parcelboxů a Parcelshopů jen za 19 Kč!

Povinná hokejová výbava

Povinná hokejová výbava

Naskočte na led připraveni aneb jaké doplňky skórují v hokeji?

Hokejové šílenství je v plném proudu. Nechte se inspirovat výkony našich a skočte na led zažít národní sport na vlastní kůži. Pro začátečníky i profesionály přinášíme povinnou výbavu doplňků, s kterými nezůstanete sedět na střídačce.

Základní sestava elektrolytů

Isodrinx hotový nápoj - Špičkový hotový isotonický nápoj je ideální volbou pro doplnění elektrolytů a hydrataci organismu při intenzivní sportovní aktivitě.

Pohyb bez mantinelů

Flexit Gold Drink - Je doslova nabitý látkami potřebnými pro metabolické procesy pohybového aparátu. Jedinečný instantní nápoj obsahuje 9 účinných látek, a navíc dobře chutná oproti běžným kolagenovým nápojům.

Pořádné zrychlení

Gutar Energy Shot - Skutečný energetický náboj s obsahem funkčních látek podporujících koncentraci. Rostlinné extrakty, aminokyseliny a vitamin B6 zajistí déletrvající efekt podpory soustředění a snížení únavy a vyčerpání.

Povolený icing

BCAA Energy Drink - Osvěžující drink s kofeinem je ideálním doplňkem před nebo během aktivity. Díky obsahu vitaminů skupiny B vám pomůže bojovat s únavou a zároveň podpoří vaši psychickou i fyzickou kondici.

Silný body check

Creatine Monohydrate (Creapure®) - Zvýšení síly a svalového výkonu při krátkodobé aktivitě o vysoké intenzitě podpoří pravidelná suplementace kreatinu. Velmi oblíbený produkt pro silově zaměřené sportovce.

Nohy jako betony

Magneslife – Nenechte se zaskočit svalovou křečí a únavou. Magneslife v sobě kombinuje synergické působení hořčíku a vitaminu B6, které mimo jiné podporují optimální funkci nervové soustavy.

Energetická záloha

Turbo Effect Shot - Rychlá energie koncentrovaná v malém množství tekutiny v podobě praktické monodózy je ideální v krizových momentech intenzivního sportovního výkonu při vysoké tepové frekvenci.

Svačinka pro Boba a Bobka

Flapjack Gluten Free - Křehká tyčinka plná bezlepkových ovesných vloček, které jsou tím nejlepším přírodním zdrojem energie. Velká 100g porce perfektně zasytí a doplní postupně se uvolňující sacharidy. A nyní i 50g varianta pro Bobka Oat! Flapjack.

Meisterštyk po zápase

After Training Protein - Mimořádná směs prémiových proteinů a kvalitních sacharidů vyvinutá speciálně pro podporu svalového růstu a regeneraci po náročném tréninku, vyniká rychlou vstřebatelností a vysokou využitelností.

Dobrota pro fanoušky

High Protein Chips - Křupavé chipsy plné bílkovin představují ideální variantu slaného mlsání. Nejsou smažené, ale pečené, navíc s nízkým obsahem cukru.

Další tipy nejen pro hokejisty najdete zde.

21.5.2024

Doprava s PPL jen za 19 Kč!

Využijte výhodné doručení do PPL Parcelboxů a Parcelshopů

Doprava s PPL jen za 19 Kč!

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 500 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Překonejte sami sebe!

Objevit
Překonejte sami sebe!

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena