TRÉNINKOVÝ KEMP JAKUBA PRCHALA

TRÉNINKOVÝ KEMP JAKUBA PRCHALA

Kdo jsem?
Jmenuji se Jakub Prchal, jsem úspěšný trenér a mistr světa v klasické kulturistice. Především jsem ale člověk, který miluje sport. Naučím vás, jak správně jíst a trénovat tak, aby bylo tělo funkční a abyste z tréninku dokázali vytěžit maximum. Kulturistika mi dala obrovskou disciplínu a mou filozofií je mít zdravé funkční tělo, které je symbolem svobody a umožňuje zdolávat fyzické i mentální překážky.
Spolupráci se mnou navázalo kromě špičkových sportovců také mnoho známých osobností, jako jsou například Václav Noid Bárta, Iva Pazderková, nebo Marta Jandová. Jsem si jistý, že si z kempu odvezete nejen skvělé zážitky, ale také jisté know-how, které vám pomůže překonat stagnaci v cestě za vaší vysněnou postavou.

Tréninkový kemp?
Rád sportuješ a zajímáš se o fitness životní styl?! Chceš zažít nabitý víkend plný potu, zábavy, ale taky poučných seminářů se skvělou partou lidí, na který nezapomeneš?!
Je jedno, jestli jsi kluk, nebo holka, jestli jsi profi sportovec, nebo cvičíš jen doma pro radost. Ať je ti 18 nebo 50, přidej se k nám a staň se součástí skvělé party lidí, kde si všichni pomáhají a nikdo není outsider!
Kromě intenzivních tréninků v přírodě bude součástí kempu také digitální detox. Věřte mi, že zahodit telefon a vnímat na chvíli jen přítomný okamžik vám prospěje víc, než studená sprcha. Nebude to všechno ale jen o dřině při trénincích. Součástí kempu budou také semináře, kde vám vysvětlím, jak se správně stravovat a jaký typ tréninku zvolit pro konkrétní cíl. Mimo to na nás čeká také zábava ve formě bowlingu, adrenalinové hry LaserGame a na závěr tělo zregenerujeme v antických lázních.

Kde?
Čekám tě 13.9.2019 v 18:00 v Resortu Darovanský dvůr, který se nachází v západních Čechách (70 km z Prahy nebo 20 km z Plzně). Celý areál je obklopen lesy a řekou Berounkou, takže podmínky pro naše trénování budou naprosto jedinečné.

Cena?

5 999 Kč / osoba

Cena zahrnuje:
- 2 noci v hotelové pokoji kategorie *** - stravování v hotelové restauraci po celou dobu pobytu - tréninky a semináře pod vedením Jakuba Prchala - balíček doplňků výživy od společnosti Nutrend - 1x vstup LaserGame - 1x vstup bowling - 1x vstup SPA Antické lázně - parkování v areálu

Chceš se přidat? Tak si pospěš, kapacita je omezená!

Kontakt: 604 211 566 / info@jakubprchal.com

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena